Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: K2Network'un Gazabına Uğradım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
"w3stlife" adlı çarımın dün gece 29 levelden 1 levele düşmesi canımı bi'hayli sıktı.
Swap, flag vs. şeyler yapmayan bir oyuncunun leveli neden düşer anlamış değilim.
FFA'dan dolayı düştü diye düşünüyorum, bi'kaç arkadaşımda öyle diyor.

Neyse canımız sağolsun...

Bundan sonra oyundaki nickname'im "venompow3r" dır.

İyi günler.

Saygılarımla,
Volkan
Geçmiş olsun dün 4 5 kişi düşdü 1 kişide banlandı islambar0n Sad Üzücü ffa yapmayın diyoruz hala opk yazıp ffa odalarında powerlevel yapanlar var ama bazıları gercekden hakediyordu herneyse geçmiş olsun kardeşim...
bunun için birçok arkadaş'a ticket hazırladım fakat bir yararı olmuyor .

Dilersen senin için ticket hazırlayabilirim .
(01-28-2010 12:32 PM)OrdinariuS Yazılan: [ -> ]bunun için birçok arkadaş'a ticket hazırladım fakat bir yararı olmuyor .

Dilersen senin için ticket hazırlayabilirim .

Gerek yok kardeşim, düşen levelin geri yerine gelmesi imkansız gibi birşey zaten.

Yeni çar açtım artık onunla takılıcam, maksat arkadaşlık ortamı yitirilmesin.
Geçmiş olsun...! Smile
Geçmiş olsun...
Geçmiş olsun Volkan.Ek olarak; canını sıkmasın ama 1 level'a düşen hiçbir hesabı düzeltmiyorlar.Bu konu da hazırlamış olduğum ticket mevcut,eğer için rahat edecekse deneyebilirsin.
(01-28-2010 12:44 PM)neglector Yazılan: [ -> ]Geçmiş olsun Volkan.Ek olarak; canını sıkmasın ama 1 level'a düşen hiçbir hesabı düzeltmiyorlar.Bu konu da hazırlamış olduğum ticket mevcut,eğer için rahat edecekse deneyebilirsin.

Biliyorum Tolga. Gerek yok zaten, düşen düştü artık. Önümüze bakalım.
geçmiş olsun
Geçmiş olsunn
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler