Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [HATA]Visual C++ Runtime
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İlk kez bu sorunla karşılaşıyorum version hatsaı vermişti yaptım düzelttim oyun açılmadı eski haline getirdim böyle oldu Ss.gifSs.gif

[attachment=3094]

Kural 6-) Açtığınız konuların başlıkları konu ile alakadar olsun. "Acil yardım" "sorunum var lütfen içeri" "Yardım edinnn" ve benzeri konu başlıkları kullanmayınız. Unutmayınki konu başılığını konuya yakın seçerseniz size yardım edecek insan sayısı o kadar artacaktır. Forumda açtığınız başlıkların genel dilbilgisi kurallarına uygun olmasınada dikkat ediniz.
Bunun ne olduğunu biliyorum.Ama inşallah umduğum sonuçlar doğurmaz.Bu eskiden vardı oyuncular oyunda bi kod yazıp senin nıckını yazıp oyundan seni atabiliyolardı.Ama ondan kaynaklı bi durum yoksa ekran kartını güncelleştirmeni öneririm.
Hmm.. Ekran kartını nasıl güncelleştireceğim? Smile
Birde umduğun sonuçlar neler Ss.gifSs.gif
(09-01-2010 05:57 PM)l3ylun4tlc Yazılan: [ -> ]Hmm.. Ekran kartını nasıl güncelleştireceğim? Smile
Birde umduğun sonuçlar neler Ss.gifSs.gif

Ekran kartının markasını modelini google a yazarsan güncelleme diye bulursun.Olmasını istemediğim sonuç şu eskilerden oynadıysan Warrocku belki hatırlarsın bişeyler yazıp sonuna oyuncu nıckını yazınca lobbyde oyuncu runtime hatası alıyodu.Eventta 1. giderken alttakiler bizi odadan atıyodu.Olmasını istemediğim sonuç buSmile

Sherlock

Yönetici olarak çalıştırmayı dene.
Yönetici olarak çalıştırıyorum zaten.
Oynadım da daha oynamamın 1. haftasında Chapter 2 geldi Smile)
Sistem geri yükleme yaptım sanırım oldu sağolun SmileDOSTDOSTvictory.gifvictory.gifbeyfendibeyfendi
uyuşmazlık olmuş kanımca..

http://www.warrocktr.com/WarRock -- Şu adrese gir,System klasöründen warrock.ini ve warrock.exe'yi indir

indirdikden sonra ilk olarak yönetici olarak çalıştırma.Gine aynı hatayı alırsan yönetici olarak çalıştır.
Gine karşılaşırsan kullanıcı hesaplarından başka bir hesap aç ve o hesaba administratorlük ver öyle dene.

TaTy

İmzamda Microsoft Visual C++ Runtime Warrock Hatası Çözümü mevcut.
Sağolun sistemi geri yükleme yapmam yetti konu kilit . Smile

okeyto pokeyto , madem hallettin Kilit ozaman Smile
Referans Adresler