Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Günaydın :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-28-2010 01:04 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(01-28-2010 11:10 AM)** šмαятуу ** Yazılan: [ -> ]Günaydınnn WarrockTR Günaydın Hayat Günaydın Perşembe Hepinize günaydınn..

bugün perşembemi ya ben çarşamba diye biliyorum Ss.gif şaka gibi ya hangi günde olduğumu unutmusum pc den kurtulmam lazım Ss.gif

PC'nin sağ alt köşesinde tarih falan yazması lazım, arada bi'oraya bak. :rolleyes:
(01-28-2010 01:05 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(01-28-2010 01:04 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(01-28-2010 11:10 AM)** šмαятуу ** Yazılan: [ -> ]Günaydınnn WarrockTR Günaydın Hayat Günaydın Perşembe Hepinize günaydınn..

bugün perşembemi ya ben çarşamba diye biliyorum Ss.gif şaka gibi ya hangi günde olduğumu unutmusum pc den kurtulmam lazım Ss.gif

PC'nin sağ alt köşesinde tarih falan yazması lazım, arada bi'oraya bak. :rolleyes:

bendeki tarih geri bi oyun var kasımın 29 u yapmassan tarihi oyun açılmıyor arada birde onu oynadığım için tarih düzgün olmuyor Smile sonrada düzeltmeye üşeniyorum
günaydın
Günaydın Smile
Günaydın tum warrock oynayanlara gunaydın tum warrock forumundakı arkadaslara gunaydın warrock ısteyıpte oynuyamayanlara alayına gunaydın Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler