Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çılgın aile :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
GoogleBot, ** šмαятуу **, bestblack, endless, eurograp, haluk41, HecatoncheireS, İzmir-Orçun, lssizadam, mogazz, Mr. ToGo, PredaTorS, rayligh, seheral1, Slacker, TrLancelot, Turgay Emek, turk0lord, TurkLead Warrocktr ailesinin çılgınları saat 00:42 Smile Herkeze iyi akşamlar x))
Sanada iyi akşamlar kardeşim....! Smile
sanada Smile
Bende geldim bende Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(01-28-2010 01:41 AM)seheral1 Yazılan: [ -> ]GoogleBot, ** šмαятуу **, bestblack, endless, eurograp, haluk41, HecatoncheireS, İzmir-Orçun, lssizadam, mogazz, Mr. ToGo, PredaTorS, rayligh, seheral1, Slacker, TrLancelot, Turgay Emek, turk0lord, TurkLead Warrocktr ailesinin çılgınları saat 00:42 Smile Herkeze iyi akşamlar x))

Değerli ilginiz için Teşekkür ederim. İstanbul Bahçeşehir ve Denizli Acıpayam'da devam eden inşaatlarımızdan dolayı eskisi kadar oyuna ve forum sitelerine ilgi gösteremiyorum.

Mümkün olduğu kadar War Rock oyununa ve forum sitelerine girmeye çalışıyorum.İnsani değerleri hiçbir zaman ve hiçbir şeyle değiştirmeyecek kadar olgunlaşmış nitelikli insanları gördükçe mutlu oluyorum.

Yüce Türk Milletinin asaletli insanlarının her platformda varlığını sürdürdüğünü gördükçe çok mutlu oluyor ve gurur duyuyorum.

Her zaman var olun.

Saygılarımla.
iyi akşamlar Big Grin
Saol sanada ıyı geceler Smile
Referans Adresler