Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Carımı Satıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sevgili warrock seven arkadaşlar bu gün carımı birisi soydu itemlerimi dinarlarımı sıfırladı bende bu kadar olayı kaldıramadım ve oyunu bırakıyorum carda item ve silah yok kd 1.28 , 20 günlük gold premium ilgilenen arkadaşlar oyundayım pm! Ts VaR!
Bence Charın Özelliklerindne Bahset Birazcık ?
G1 Durumu ? Önceki Klanları
Kd : ? Nick : ? Ws
Bak canım kardeşim banada oldu hiç moralini bozma bence iste ve yeniden başla ben şu an çok iyi toparladım.Allah yardım eder DOST
Küfür yasak !

Vorsicht33 !
(08-30-2010 02:45 AM)depozito Yazılan: [ -> ]Bak canım kardeşim banada oldu hiç moralini bozma bence iste ve yeniden başla ben şu an çok iyi toparladım.Allah yardım eder DOST

Yani Aslında Oda Doğruda Bence Her Oyunun Bi Sonu
Var Yani Lvl İçin Oyun Oynanamak Lazım Tongue Zevkini
Çıkarın Oyunun Yeter Wink
Küfür yok şeref falan hoş değil.
Kardeş toparlanırsın girersin CQC 8 Kişilik odalarda kasarsın illaki bi gold silah lazım deilki victory.gif
(08-30-2010 03:12 AM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Kardeş toparlanırsın girersin CQC 8 Kişilik odalarda kasarsın illaki bi gold silah lazım deilki victory.gif

Tabi abi ya hemen umutsuzluğa kapılma bugün 30 ağustos güven kendine yaprsın dinar DOST victory.gif
Bak benim 51 level m60 retailli full itemli charım ban yedi. 300 TL ediyordu taki 1.5 sene önce. Ben neyaptım yılmadım etmedim yine başladım. Şuanda 15 levelim Smile
üzülme bea toparlarsın Sad
Referans Adresler