Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FenerBahçe <3 (Muhabbet Olsun) Lütfen Hakaret Vs. Olmasın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: fenerbahce1.jpg]

Fenerbahçe Hakkında Muhabbet Edelim Biraz İstedim Wink Lütfen FB i Düşman Görenler Gelip Laf Felan Atmasınlar m045.gif

Fenerbahçenin Eksiklerinden Ws. Konuşabiliriz..
Yada Bugunkü Manisa Maçından Siz İsteyin Her
Konu Olur Baya Bilgim Var TongueTongue

( Konu Yanlış Yerdeyse Fln Kaldırabilirsiniz K.b Yada Gereksizse )
Fenerbahçenin kadrosu çok iyi ben elenmelerinden bahsetmek isitorum fenerin maça başladığı ilk onbirin değeri 93 milyon euro
PAOK un ise 30 milyon 500 bin euro bu bir kere 3 katından bile fazla fener nasıl elendi hala anlamadım.
Bence fener takımı iyi ama koşan oyuncu yok dikkat ettinizmi hadi niangla semihi veya gökhan ünalı anladım alex gelmior stoch gelmior keza dia öyle özer öyle yani buda etkiledi. Bugün manisayı 4-2 yendi tebrik ederim.
Manisada bi kez 6-2 yenmişti galiba kadıkaöyde yanlış değilse beyfendi
Fenerbahçe aslında takım olarak güzel işler yolunda ilerliyor ama futbolcular bu tempoyu kaldıracak oyuncular değil aykut kocamanın istediği sistem hızlı giden hızlı geri gelen ama ne dia ne alex ne stoch bu tür oyuncular bence İlhan eker transferi çok mantıklı çünkü stoch sol kanattan çıkınca onu savunucak olan adam santos geride kimse kalmıyor ilhanda sol ayaklı bi stoper olduğu için orayı azda olsa doldurabilir ama stoper görevini yapması çok zor o yüzden yine bilicaya kalıyoruz elenmeye gelirsek Fenerbahçe elenirken çok güzel maçlar çıkardı ama gol yoktu çok yükleniyor çok basit hatalardan çok basit goller yiyoruz artık 2li forvete dönme zamanımız geldi diye düşünüyorum Fenerbahçe bu kadroyu koruyup 2li forvete dönerse çok gol atar ancak çok golde yer
Öncelikle Fenerbahçenin Paoka Elenmesi Tam Olarak Bi Vurdumduymazlık
FenerBahçe Bence Beşiktaştan Daha İyi Bi Kadroya Sahip Ama Bi Eksiklik Var
Formsuzluk Denebilir Wink Sakatlıklar Ucuz Bi Bahane Tongue Bence Fenerbahçede
Büyük Bi Disipsinsizlik Var m045.gif
Şimdi stoch mu ilhanmı yani stoch adam adı yeter tamam ilhanda güzelde beyfendi
aykut hocanında biraz sistemi yanlış yani
(08-30-2010 02:57 AM)ExarVeq Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe aslında takım olarak güzel işler yolunda ilerliyor ama futbolcular bu tempoyu kaldıracak oyuncular değil aykut kocamanın istediği sistem hızlı giden hızlı geri gelen ama ne dia ne alex ne stoch bu tür oyuncular bence İlhan eker transferi çok mantıklı çünkü stoch sol kanattan çıkınca onu savunucak olan adam santos geride kimse kalmıyor ilhanda sol ayaklı bi stoper olduğu için orayı azda olsa doldurabilir ama stoper görevini yapması çok zor o yüzden yine bilicaya kalıyoruz elenmeye gelirsek Fenerbahçe elenirken çok güzel maçlar çıkardı ama gol yoktu çok yükleniyor çok basit hatalardan çok basit goller yiyoruz artık 2li forvete dönme zamanımız geldi diye düşünüyorum Fenerbahçe bu kadroyu koruyup 2li forvete dönerse çok gol atar ancak çok golde yer

Alex Olduğu Sürece F.Bahçe Çift Forvet Oynayamaz Kardeşim Wink
Alexsiz Bi Sistem Aykut Kocamanın İstediği Çok Güzel Ama Oturması
Zor Ss.gif Stoch Bence Çok İyi Bi Oyuncu O Sistemede Uyar Diye Düşünüyorum Benvictory.gif
(08-30-2010 03:06 AM)alone140 Yazılan: [ -> ]
(08-30-2010 02:57 AM)ExarVeq Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe aslında takım olarak güzel işler yolunda ilerliyor ama futbolcular bu tempoyu kaldıracak oyuncular değil aykut kocamanın istediği sistem hızlı giden hızlı geri gelen ama ne dia ne alex ne stoch bu tür oyuncular bence İlhan eker transferi çok mantıklı çünkü stoch sol kanattan çıkınca onu savunucak olan adam santos geride kimse kalmıyor ilhanda sol ayaklı bi stoper olduğu için orayı azda olsa doldurabilir ama stoper görevini yapması çok zor o yüzden yine bilicaya kalıyoruz elenmeye gelirsek Fenerbahçe elenirken çok güzel maçlar çıkardı ama gol yoktu çok yükleniyor çok basit hatalardan çok basit goller yiyoruz artık 2li forvete dönme zamanımız geldi diye düşünüyorum Fenerbahçe bu kadroyu koruyup 2li forvete dönerse çok gol atar ancak çok golde yer

Alex Olduğu Sürece F.Bahçe Çift Forvet Oynayamaz Kardeşim Wink
Alexsiz Bi Sistem Aykut Kocamanın İstediği Çok Güzel Ama Oturması
Zor Ss.gif Stoch Bence Çok İyi Bi Oyuncu O Sistemede Uyar Diye Düşünüyorum Benvictory.gif

Çok haklısın alone alex çift forveti engeller beyfendi
Yani Alex Ön Liberoya Çekip Çift Forvet Yapsan 10 Kişi Oynarsın
Alex Oynamıyor Say Tongue
Yani Alex Ön Liberoya Çekip Çift Forvet Yapsan 10 Kişi Oynarsın
Alex Oynamıyor Say Tongue
O zaman alexsiz bi oyun düşünülmeli artık bugün twitterında zaten gidicem gibi bişey demiş tam anlıyamasamda
stoch niang dia 3ü birlikte 11 de sürekli oynamalı.Alex oynamamalı bana göre.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler