Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Forum Ekibi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Değerli Moderatör ekibine başarılar dilerim.Moderatör ekibinin üzerinde ki yüksek sorumluluk anlayışını en üstün insani sorumlulukla yerine getireceğine olan inancım sonsuzdur.

Özellikle değerli moderatör eurograp(Recep Hocam), varlığıyla şeref duyduğum nadide bir insandır.Böylesine nadide insanların varlığı hepimiz için büyük bir şansdır.

Varlığıyla huzur bulduğumuz ve yokluğuyla üzüldüğümüz nice oyuncuların hatıralarına olan sonsuz saygılarımla.
(01-28-2010 01:44 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Değerli Moderatör ekibine başarılar dilerim.Moderatör ekibinin üzerinde ki yüksek sorumluluk anlayışını en üstün insani sorumlulukla yerine getireceğine olan inancım sonsuzdur.

Özellikle değerli moderatör eurograp(Recep Hocam), varlığıyla şeref duyduğum nadide bir insandır.Böylesine nadide insanların varlığı hepimiz için büyük bir şansdır.

Varlığıyla huzur bulduğumuz ve yokluğuyla üzüldüğümüz nice oyuncuların hatıralarına olan sonsuz saygılarımla.

Gönül isterki senide forumlarda daha çok görelimde senide moderatör yapalım harun abi =)
(01-28-2010 01:45 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-28-2010 01:44 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Değerli Moderatör ekibine başarılar dilerim.Moderatör ekibinin üzerinde ki yüksek sorumluluk anlayışını en üstün insani sorumlulukla yerine getireceğine olan inancım sonsuzdur.

Gönül isterki senide forumlarda daha çok görelimde senide moderatör yapalım harun abi =)

İlginiz için Teşekkür ederim, yüreğim her zaman sizlerle olacaktır.İşlerimden dolayı oyuna ve forum sitelerine fazla vakit ayıramıyorum.Değerli canımız Kaan Topal ile bile kararlaştırdığımız üzere görüşme fırsatına sahip olamadım.En kısa sürede tüm War Rock oyuncularını buluşturabileceğim büyük bir organizasyon düşünüyorum.İlerleyen zamanda bu düşüncemi gerçekleştireceğime inanıyorum.

Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Hayırlı olsun..
Yeni moderatör arkadaşlara başarılar diliyorum. Smile
yeni moderetor arkadaslara basarılar dıyorum hayırlı ısler kolay gelsın tum mod ve warrock tr ekıbıne kolay gelsın dıyorum
Saygılarımla Smile
Bana kırmızı daha çok yakışır gibime geldi xdd Tongue
Yeni görevlerimizde başarılar..
Allah sonumuzu hayr-etsin Smile
Mor fena olmuş ^^ herkese hayırlı olsun..
hayırlı olsun
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler