Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Retail box'lar ile alakalı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şu an hala aramızda bir çok kişinin Retail box'ların kalkmış olduğundan bir haber olmasından dolayı, resmi Forum'da Korgoth nick'li Admin'e ait, direkt olarak bu konu ile alakalı açmış olduğu konuyu (konunun eski olmasından dolayı, belirtilmiş tarihleri o döneme göre düşünmemiz gerekmekte) bilmeyen arkadaşlar için Türkçeye çevirdim;

''Artık eski ''Retail Box'' kullanımlarını kabul etmemeyi kararlaştırdık. Elephant Entertainment ile irtibate geçtikten sonra, resmi retail mağazalarına gönderilmiş bütün retail box'ları, mağazalar onları satmamışsa, Elephant Entartainment'a ya satılmasına ya da geri gönderilmesini kararlaştırdık.

Retail satışı yapan mağazalar bu retail'ları bir yılın üstünde bir zamandır satmıyorlar ve bazı durumlardan dolayı 14 aydan fazladır stoklarında bulunmuyor. 12 ayın retail satın almış olan oyunculara onları aktif hala getirmeleri için yeterli olduğunu düşünüyoruz.

Eger bir retail box satin aldiysaniz, geri ödenen meblağı elde etmek icin retail'ı satın aldığınız şirket, kişi ya da işletme ile irtibata geçmek zorunda kalacaksınız.

Güncelleme: Biliyorum ki bu retail box code'larını satan bir çok web site '' Eğer UPC(Universal Product Code/genelgeçer ürün kodu) code'u ile birlikte bir ticket gönderirseniz, code'u hesabınıza yükleyecekler''veya '' Fatura ve code'un resmini bir ticket'da gonderin'' gibi şeyler söylüyorlar. Şunu söylemem gerekiyor ki bunlar işe yaramayacaktır. Eğer 16 Temmuzdan önce Retail code'unuzu aktif hale getirdiyseniz, code'un çalışmaması/işe yaramaması mümkün değil. ''
Şunu belirteyim bu 2 yıl öncenin konusu. Ama genede Tolga ile konuşuğ bu konuyu açma kararı aldık.
Bu iyi oldu çünkü hala retail satışlarının olduğuna inananlar var.
Yerinde bir konu olmuş. Adamlar 5000 Tl ye retail satısı yapıp milleti dolandırıyor.
(08-29-2010 09:45 AM)xwindSo0n Yazılan: [ -> ]Yerinde bir konu olmuş. Adamlar 5000 Tl ye retail satısı yapıp milleti dolandırıyor.

Aynen.Hatta geçen forumda biri kalkıp konu bile açtıtotos.gif
Muglali Bak Düzgün Konuş. Ben Kimseyi Dolandırmaya Fln Kalkmadım.ilginç Bir SS Buldum Onu Paylaştım.Bunun Dolandırıcıkla Bi Alakası Yok Belliki Post Kasmaktan Nereye Ne Yazıcagını Bilemiosun... (Dolandırcıkltan Bahseddigin SS benimdi.Hatta Reklam Olmasın Diye Çzdim Dedm. Amacım Dolandırcılara Yardım Etmek Olsa Çizmezdim Direk Verirdim Siteyi.) m045.gif

http://forum.warrocktr.com/Konu-%C4%B0lg...Retail-Box al bidaha gözden geçir konuyu. Sonra Konuş Yada Post Kas Her Ne Yapıcaksan Artık.
bi daha hiç retail olmayacak yani öyle mi
(09-02-2010 04:22 PM)42ismail95 Yazılan: [ -> ]bi daha hiç retail olmayacak yani öyle mi

Aslında bu yaz icin Retail Box satimi dusunuyorlardi, yani oyle bir sey soylemisler idi; ancak, takip edebildigim kadariyla(ki uzun zamandir pek alakali degilim) somut bir sey yoktur.
Evet artık retail olmayacak Smile Belki ilerde yine olur ama sanmam.8.slot silah satarak daha fazla para kazanıyorlar.
(09-02-2010 04:28 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Evet artık retail olmayacak Smile Belki ilerde yine olur ama sanmam.8.slot silah satarak daha fazla para kazanıyorlar.

8.slot silahlarını sürekli tutsalar daha fazla kazanabilirler .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler