Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cary Brothers - Ride (Tiesto Remix)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Değerli WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Güzel dinledim hepsini Wink Tiesto tam bir kalite tam bir gerçek DJ.
yüklensin dinleyeceğim victory.gif
hiç tarzım değil =)) beğenmedim ne yazıkki =)
Bende indirmek durumunda kaldım net 16 da 1 hızına düştüde birazcık dolması 30 dakika alır indirmesi 10 dakika Big GrinBig Grin

Edit : Şarkıyı indirdim ve dinledim şunu söyleyebilirim bu kadar güzel bi parça ancak böyle bir kliple katledilebilirdi klipde emeği geçen bütün ekibi Allah bildiği gibi yapsın böyle güzel parçaya böyle klip mi olur [Resim: offw.gif]
Daha önce onlarca kez dinlemiştim o yüzden dinlemiyeceğim Smile Bir Tiesto hayranı olarak beğendiğim güzel parçalarından biri olduğunu söyleyebilirim. Son albümünden sağlam parçalar var. Hatta 2-3 hafta önce internet sitesinden 8 euro luk bir şapka satın aldım Smile Bence dünyanın en iyi DJ i Smile
Bagajda ne vardı onu merak ettim Smile
(08-29-2010 06:14 AM)kimyagerr8 Yazılan: [ -> ]Bagajda ne vardı onu merak ettim Smile

War Rock oyununda hile ve küfür eylemlerine karışanların listesi vardı.Liste o kadar kabarık ki, kız dayanamadı ve ağlamaya başladı.Ne yapsın garip, ağlamasın da ne yapsınSmile
Dinlediğim müzik türlerinden biri.Şarkı da güzel.Ben beğendim şahsenSmile
(08-29-2010 07:16 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]
(08-29-2010 06:14 AM)kimyagerr8 Yazılan: [ -> ]Bagajda ne vardı onu merak ettim Smile

War Rock oyununda hile ve küfür eylemlerine karışanların listesi vardı.Liste o kadar kabarık ki, kız dayanamadı ve ağlamaya başladı.Ne yapsın garip, ağlamasın da ne yapsınSmile

ve sonunda da arabayla birlikte o listede yanmış oldu Big Grin
Referans Adresler