Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Youladan Yattaraya Türkçe konuşsana
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-29-2010 01:41 AM)€TO'O Yazılan: [ -> ]gerçekten yanlış birşey adam 10 senedir türkiyede. hala fransızca konusuyor ayıp gerçekten.

Aslında bu noktaya katılmıyorum... Kendini onun yerine koy... 10 yıl boyunca Fransada futbol oynasan ve röportajda sana Türkçe konuşma Fransızca konuş deseler ne hissederdin ? Hadi onu geçtim dikkatinizi çektimi bilmem Türk vatandaşlığından bahsetti orada,sana öyle bir teklif yapılsa mesela Fransız vatandaşı ol deseler ? Benim başıma öyle bişey gelse ben röportajı orada bitirir çeker giderdim... Bu gün elinde hiçbirşey olmadığını düşündüğümüz çoğu insanın elinde Türklük sıfatı var... Bu aslında çok büyük birşey...
ayıp falan değil arkadaşlar adam diyor Ben TÜRK değilim diye.Ha bilir ama konuşmaz adam nereliyse oranın dili ile konuşma özgürlüğüne sahip.Ama geliyorum kardeşim demesine bittim orası ayrı Big Grin
Ama yattara bu gün röpörtajlarda türkçe konuşuyor bilidiğime göre beyfendi
İzlemiştim Big Grin
(08-29-2010 01:35 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]"10 senedir Türkiye'de Türkçe konuşmuyor".. Güzel söz. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

valla pek güzel bi' söz değil, adam Türkiye'de bile Fransa'nın varlığını hissettirmek istiyor bu her ne kadar küçük bi' olay olsa dahi. Ben Türk değilim o yüzden Fransızca konuşuyorum diyor videonun bi' bölümünde. Adamlar dillerine sahip çıktıkları içinde belki dünyanın en büyük ülkeleri arasında.

Sizin gibi birinin bunu anlamaması gerçekten çok ilginç.

Sherlock

Yattara belli bi'şeylere kızmış Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler