Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Grafi2000 lmpr3ssive
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Bende istiyorum lmpr3ssive yazsın 468x60 boyutunda olursa sevinirim.Rengi kendi zevkine göre yapsın

[Resim: 86432743.png]
Vauv bu arada ders vermeyi düsünürmüsün abi
(01-27-2010 11:12 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Vauv bu arada ders vermeyi düsünürmüsün abi

Ders İçin yoğun Talep Olursa Anlatırım. Tabiiki Öğrenmek isteyenlere Yardımcı olurum
Bu photoshop işine bende merak sarmıştım ama çevremde iyi bilenler olmayınca kendimi pek geliştiremedim =)
-Güzel bir çalışma daha...
(01-27-2010 11:16 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ]Bu photoshop işine bende merak sarmıştım ama çevremde iyi bilenler olmayınca kendimi pek geliştiremedim =)
-Güzel bir çalışma daha...

deneme yanilma yontemiyle basarabilirsin veya da derslerini indirip göre göre ogrenebilirsin..
Bende istemiştim ama galiba sıra çok Big Grin Big Grin Big Grin
(01-27-2010 11:15 PM)Grafi2000 Yazılan: [ -> ]
(01-27-2010 11:12 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Vauv bu arada ders vermeyi düsünürmüsün abi

Ders İçin yoğun Talep Olursa Anlatırım. Tabiiki Öğrenmek isteyenlere Yardımcı olurum

Php Asp Her Türlü Programama Dilini Bilirim Ama 1 Photosop Bilmem Yardımcı Olursan Harika Olur.
Harika yapmışsın abi :=) Ellerine sağlık
yine döktürmüssün ya Smile
(01-27-2010 11:15 PM)Grafi2000 Yazılan: [ -> ]

Text effectlerini anlatan videolar hazırlasan hoş olur abi nettekiler yazı olarak anlatıyor..Adam akıllı video bulmak zor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler