Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkidaşlar Sizce Dinarları Biriktirmek Neden (biriktirenlere soruyomm)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar dinarlarınızı neden biriktiriyorsunuz neden daha fazla para verip g1 ile alıyorsunuz ? neden yani ona göre bende biriktircem (mantıklı bir sebebi vardır heralde)
Çoğu Kişi Charları Satıyor Ve Alan Kişi Lv retail ve özellikle dinarına bakıyor
Dİnar biriktirmek saçma. Mantıklı düşünelim. Satarken fazla para alma mantığı var ama zarar eder o fikir. Neden ?

Famas dediğimiz silah 500 küsür G1 yaklasık 10 lira gibi bir fiyat ediyor oda. 33k dinar ise bir famas demek. 2 account olsun.

2 accountta retailsiz aynı level aynı kd. Tek fark şu olsun

1. account ) 60 gün Mp7a1 vede 60 gün Famas + 20kdinar

2. account ) 60 gün Mp7a1 vede 60 gün Famas + 150k dinar

1. accountun sahibi dinarla o silahları alsın ilk dinarıda 150k olsun.
2. accountun sahibi 2000 G1 ile o silahları alsın vede dinar harcamasın.

Ben 1. accounta 150 lira verirsem 2. accounta 160 lira veririm.

Doğru 10 lira fazlaya sattı ama 2000 G1 harcadı 36 lira harcadı. Zararı 26 lira.

Gerisini siz düşünün
Sevgili arkadaşım benden tavsiye dinarını biriktirme hiç gereği yok hiç bir faydası yok benim hesabım 50 lvl ve dinarı 1 440 000 düzenli pre alırdım ama 1-2 aydır oyunu açmıyorum girmiyorum hesabımı satmaya karar verdım bak ben biriktirdimde ne oldu hiç bi şey. Kısacası hesabında 70-80 k dinarın olsun yeter biriktirme yani bi işe yaramıyor.
Bende az çok biriktiririm tek işe yaradıgı yer premium alamadıgın zaman 6.slot lar famas vs almana katkısı oluyor baskada bi işe yaramaz ihtiyacından fazlasını harcama ama Smile
Arkadaşlar ben oyunun başından ber Mp5+mp5k ile dinar biriktirdim sonrasında gold mp7a1 aldım ve dinarıma baktımki 130-140k olmuş sonra çektim Medic Boxumu Mp7a1imi Flash Mine...
Bence indirim zamanlarında G1+gold Pre alın güzel bir silah çekin dinarı biriktirin ilerde silahın süresi bitince dinar harcarsınız bnce Smile victory.gif
Benim düşüncem şudur.

Ben daha çok G1 alıp silahlarımı G1'den alır, daha sonra premium paralarını ve exp paralrını biriktirir sonra da exp arttırıcılar sp up falan alırım o dinarla. Smile
ben bi aylık famas + stamına alırım sonra geri kalana bi gün m4a1 bi gün ak47 bi gün l85 oyunu zevk almak için oynayacaksın !
Yahu saçma olurmu fazla dinardan kim ölmüş kardeşim dinar biriktirecen örneğin 100000 dinar olsa 30 gün gold alsan alsana 160000 falan paran olur flaş,ammo,m14,medic box... alırsın hepsini istiyorsan para biriktirme sen bilirsin ben biriktirmeme rağmen az Big Grin
Dinar biriktirmeyi bi türlü beceremedim.Gereksiz geliyor.Paran var ama silah almıyorsun.Varmı öyle birşey.
Referans Adresler