08-28-2010, 12:56 PM
Arkadaslar benim ortagım vardı. gizli sorusunu v cevabını ona vermiştim. ama msn sifresni bilmiyor. Bende charın gizli sorusu-cevabı, id si var. Charımı geri alabilir miyim ? lütfen yardımcı olun..
(08-28-2010 01:08 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]e-mail adresine şifre değişti diye mesaj gelmez gizli soruyu bilen ilk msn adresini değişir sonra şifre değişir senin ruhun bile duymaz.Dediğim gibi sen unut o hesabını üstüne soğuk bir su iç..
(08-28-2010 01:10 PM)xescorpi Yazılan: [ -> ](08-28-2010 01:08 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]e-mail adresine şifre değişti diye mesaj gelmez gizli soruyu bilen ilk msn adresini değişir sonra şifre değişir senin ruhun bile duymaz.Dediğim gibi sen unut o hesabını üstüne soğuk bir su iç..
Esn ler varsa yolla ticketı gereken yapılır eski gizli soru cevap vs.. yolla eski msni ticketta üstüne soğuk su iç laflarınada aldırma arkadasım destek vereceğine adama unut diyorsun. benim hesabım çalındıgındada üzerine su iç unut o hesabı gibi laflar edildi 1 ay sonra tekrar aldım. Ticketta senden istenilenler mevcutsa hesabını alırsın.Yolla ticketı biran önce.
(08-28-2010 01:13 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ](08-28-2010 01:10 PM)xescorpi Yazılan: [ -> ](08-28-2010 01:08 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]e-mail adresine şifre değişti diye mesaj gelmez gizli soruyu bilen ilk msn adresini değişir sonra şifre değişir senin ruhun bile duymaz.Dediğim gibi sen unut o hesabını üstüne soğuk bir su iç..
Esn ler varsa yolla ticketı gereken yapılır eski gizli soru cevap vs.. yolla eski msni ticketta üstüne soğuk su iç laflarınada aldırma arkadasım destek vereceğine adama unut diyorsun. benim hesabım çalındıgındada üzerine su iç unut o hesabı gibi laflar edildi 1 ay sonra tekrar aldım. Ticketta senden istenilenler mevcutsa hesabını alırsın.Yolla ticketı biran önce.
Ben de isterim hesabını geri almasını.Son 6 ayın bütün esn kodlarına sahipsen ne güzel...