Sevgili arkadaşlar ben Operation Flashpoint:Dragon Rising diye bir oyun var ben bu oyunu almayı düşünüyorum fakat oyunun multiplayer desteği de olduğu için aklıma şu takıldı oyunu orjinal mi almalıyım yani orjinal cd key mi olmalı illaki yoksa internetten indirsem hesap oluştursam multiplayer oynayabilirmiyim. Bilgi sahibi olan yada oyunu oynamış arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
Kesinlikle orjinal almalısın.Orjinal olmadan multiplayer oynayamazsın.
Kesinlikle alma çok kötü bir oyun.
Bende şimdi yorumları okudum internetten evet çok kötüymüş sanırım almayacağım. Bad company 2 oynuyorum ben uzun zamandır grafikleri olsun oyun içi olsun güzel gerçekten sanırım call of duyt 6 alacağım orjinalini ona başlamayı düşünüyorum bir de onu deneyeyim.
Gel WarRock oyna herkes hack açıyor bol bol sinirlen

Ben warrock u oynuyordum arkadaşım

şu anda 48 lvl 2,24 kd 1 440 000 dinarlı hesabım var ama artık oynamıyorum herkes hack açıyor tadı tuzu kalmadı oyunun carımda öyle köşede duruyor 1-2 aydır girmiyorum. bad company 2 takılıyorum artık kısmetse call of duty 6 ya başlayacağım.

en azından hack yok onlarda 60 tl vereceğim ama adam gibi grafikli harbi oyun... saygılar.
arada gir çık ban yer yoksa uzun süre girmemezlikten :/
tamam bu akşam eve gidince son pach vardı onu yükleyeyim yüklememiştim biraz gireyim takılayım oyunda 5 dakka bi siege war atayım sonra bad company 2 ye devam...

call of duty: modern warfare 2, almanı da önermem açıkçası, hackten kıpırdayamıyor tanıdığım arkadaşlarım.