Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1 Sayfası ( Ticket Cevabı )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
''Greetings War Rock Team;

Although I'm able to log in to the game with the same ID and password; because of an unknown reason, I can't log in to Gamersfirst. Hence, all I'd love you to do is just to help me so as to solve this meaningless issue. What's wrong with that system and what should I do to cope with it? I'm looking forward to seeing that problem solved.

Thanks a lot for all the things that you do for War Rock players; for us,

Best Regards. ''

My Nickname : ....
My Id : ....
My Password : ....

Cevap Wink

Greetings manger01,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

After reviewing your account we did not find any issue pertaining to this account. However, we suggest you to try again and if the issue still persist, please submit a new ticket for further investigation. We apologize for any inconvenience caused.

Thank you for playing War Rock!

Regards,

Ne Demek İstemişer beyfendi
Slapphappy Teşekkürler Tongue
(08-28-2010 12:56 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]merhaba manger01,

warrock müşteri hattıyla bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz ! Bize zaman ayırmanızı takdir ediyoruz.

Hesabınızı gözden geçirdikten sonra,bu hesap ile ilgili bir konu bulamadık.Ancak; konu hakkında halen ısrarcı iseniz size tekrar denemenizi öneririz.Lütfen birdahaki araştırma için yeni ticket atın.Yaşattığımız rahatsızlıktan ötürü özür dileriz.

Warrock oynadığınız için teşekkürler.

Eee Ben Napcam Şimdi G1 E Girelemiyor Ss.gif
mesajı düzenledim tekrar oku istersen.Dostum hesabında ayrı bir g1 hesabı bulunuyorsa örneğin blabla01, blabla02 diye ayrı 2 hesap ilk açtığın hesap ile giriş yapmayı dene.Ya da şifremi unuttum diyip e-mailine mesaj yollat.
(08-28-2010 01:01 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]mesajı düzenledim tekrar oku istersen.Dostum hesabında ayrı bir g1 hesabı bulunuyorsa örneğin blabla01, blabla02 diye ayrı 2 hesap ilk açtığın hesap ile giriş yapmayı dene.Ya da şifremi unuttum diyip e-mailine mesaj yollat.

Yan Charım Bulunmamakta Wink Şifremle Oyuna Girebiliyorum Ss.gif
Acaba Şifremi Unuttum Desem Bi Sakatlık Olurmu victory.gif
(08-28-2010 01:05 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]
(08-28-2010 01:01 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]mesajı düzenledim tekrar oku istersen.Dostum hesabında ayrı bir g1 hesabı bulunuyorsa örneğin blabla01, blabla02 diye ayrı 2 hesap ilk açtığın hesap ile giriş yapmayı dene.Ya da şifremi unuttum diyip e-mailine mesaj yollat.

sanmam e-mail adresine şifre gelir bir dene istersen ama bilmiyorum yani neden öyle bir sorun yaşadığını anlayamadım Ss.gif
(08-28-2010 01:06 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(08-28-2010 01:05 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]

sanmam e-mail adresine şifre gelir bir dene istersen ama bilmiyorum yani neden öyle bir sorun yaşadığını anlayamadım Ss.gif

Bunu Yaşayan BirKaç Arkadaşım Daha Var Wink
(08-28-2010 12:27 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]After reviewing your account we did not find any issue pertaining to this account. However, we suggest you to try again and if the issue still persist, please submit a new ticket for further investigation. We apologize for any inconvenience caused.

Regards,

Gerekli olan kısımı:

Hesabinizi gozden gecirdikten sonra, bu hesaba ait herhangi bir sorun bulamadik. Ancak, tekrar denemenizi oneriyoruz(burada ''tekrar denemeden kasit; GamersFirst'e tekrar giris yapmaya calismaniz) ve sorun hala devam ediyorsa; lutfen daha fazla arastirma icin yeni bir ticket gonderin.
(08-28-2010 02:03 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(08-28-2010 12:27 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]After reviewing your account we did not find any issue pertaining to this account. However, we suggest you to try again and if the issue still persist, please submit a new ticket for further investigation. We apologize for any inconvenience caused.

Regards,

Gerekli olan kısımı:

Hesabinizi gozden gecirdikten sonra, bu hesaba ait herhangi bir sorun bulamadik. Ancak, tekrar denemenizi oneriyoruz(burada ''tekrar denemeden kasit; GamersFirst'e tekrar giris yapmaya calismaniz) ve sorun hala devam ediyorsa; lutfen daha fazla arastirma icin yeni bir ticket gonderin.

Yani Napabilirm Ki Ben
Nasıl Bir Araştırma Yapıcam ?
Şifreyi Unuttum Desem G1 E Zaten
Girmiyo Bişe Olurmu Ss.gif
Bu Sorun Çözülmüştür Smile

http://forum.warrocktr.com/Konu-Oyuna-Gi...B6z%C3%BCm

Yardımcı Olmak Amacıyla Sorunu
Olanlar Burdan Yardım Alabilirler Wink
Referans Adresler