Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar nolur yardım edin patch yarıda kal kalıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben warrock u kuzenımın laptopundada oynuyordum gelince bir format warrocku yukledım şımdı tam patch atıyor su yeni gelen 36 mb lik patchı %86 kalıyor hiç bir şey yapmıyor YALVARIRIM yardım edin SadSadSad Sad

TaTy

Öncelikle WarRock'u Gamerfirst Live programından indirmelsin.İmzamda bu konu mevcut linke tıklayarak görebilirsin.En güncel setup gamerfirst Live'dır.

daha sonra oyunu kurarken ve patch yaparken Antivirüs-Firewall programlarını kapatmalısın.

Modemini kapatıp açmayı deneyebilirsin.Proxy ayarlarını otomatiğe almalısın.
Teşekkürler bir deneyeceğim Smile
virüs programlarını kapa warrock.exe de virüs buluyo yükledikten sonra ac virüs yok tarat bisey cıkmaz ama kurarken kapa Wink
teşekkürler beyfendi
bendede oldu ama sonra biraz bekledim ve oldu akabinde bir hata çıktı belki sendede olabilir istersen bi bak http://forum.warrocktr.com/Konu-Bu-ne--11683 ne olur ne olmaz Big Grin
Yok arkadaşlar dediğiniz her şeyi yaptım benim sorunum hata felan deil 2 tane 36 mblik patch gelmiş %86 sına gelince donup kalıyor hata feanda yok bende zaten virüs prog kullandım prox ayarlarınada abim izin vermioor gitti preli charım Sad Sad
virüs programı vs kapatman lazım ondan yapabiliyor+ bi sonraki packa atlatmayı dene + hangi dosyada kalıyor ona bakabilirsin + başka bölüme kur örnek: c:programfiles' te ise d:oyunlar/warrock gibi baska bir HD ye kur
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim onuda bir deneyeceğim
Referans Adresler