08-27-2010, 09:41 AM
Arkadaşlar bilgisayarı actığımda böyle bir virüs gördüm.Hata veriyordu projet1 die.Başlatma öğelerine bakınca projet1 die bir program vardı. İşte benim pcden görüntüler..
![[Resim: projet1virs.jpg]](http://img831.imageshack.us/img831/5043/projet1virs.jpg)
Uploaded with ImageShack.us
Daha sonra google amcadan araştırmalar yaptım.Ama eyt.exe adlı programı bulamadım.Size göre ne yapmalıyım ?
Silme Yöntemleri:
*ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisinden Project1 ve eyt.exe'yi sonlandırın.
*Kaliteli ve güncel bir antivirüs programı ile güvenli modda sistem taraması
yapın.(nod32,kaspersky)
*Anti-spy programı ile sistem taraması yapın.(ad-aware,avg anti spy,spybot)
*Başlat/çalıştır/regedit ==> ctrl+f yapın ve eyt.exe'yi bulup silin.
*cookies klasörünün içindeki fastclick 'i silin.
YENİ YENİ :::: Başlat/çalıştır'a msconfig yazın ve başlangıçtan project1,svchost,eyt.exe dosyalarından var olanları kaldırıp tamam deyin ve bilgisyarınızı yeniden başlatın.
Bu zararlı yazılım hakkında tecrübeliyim.Sisteminde bu yazılımla karşılaşıp da pes edenlere yardım edebilirim.
Arkadaş bunları deneyimlerime ve araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgilere dayanarak söylüyorum.
Googlede bulduğum konu ama eyt.exe yok ?
Bence warrockun kasması bundan kaynaklanıyor.Eğer sizde böyle bir virüs veya hata alırsanız kotanız ağır gelirse başınıza cok büyük dertler gelir.Bende bu sorundayım cözmek icin 2 hafta urasıyorum ama daha cözemedim
![[Resim: projet1virs.jpg]](http://img831.imageshack.us/img831/5043/projet1virs.jpg)
Uploaded with ImageShack.us
Daha sonra google amcadan araştırmalar yaptım.Ama eyt.exe adlı programı bulamadım.Size göre ne yapmalıyım ?
Silme Yöntemleri:
*ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisinden Project1 ve eyt.exe'yi sonlandırın.
*Kaliteli ve güncel bir antivirüs programı ile güvenli modda sistem taraması
yapın.(nod32,kaspersky)
*Anti-spy programı ile sistem taraması yapın.(ad-aware,avg anti spy,spybot)
*Başlat/çalıştır/regedit ==> ctrl+f yapın ve eyt.exe'yi bulup silin.
*cookies klasörünün içindeki fastclick 'i silin.
YENİ YENİ :::: Başlat/çalıştır'a msconfig yazın ve başlangıçtan project1,svchost,eyt.exe dosyalarından var olanları kaldırıp tamam deyin ve bilgisyarınızı yeniden başlatın.
Bu zararlı yazılım hakkında tecrübeliyim.Sisteminde bu yazılımla karşılaşıp da pes edenlere yardım edebilirim.
Arkadaş bunları deneyimlerime ve araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgilere dayanarak söylüyorum.
Googlede bulduğum konu ama eyt.exe yok ?

Bence warrockun kasması bundan kaynaklanıyor.Eğer sizde böyle bir virüs veya hata alırsanız kotanız ağır gelirse başınıza cok büyük dertler gelir.Bende bu sorundayım cözmek icin 2 hafta urasıyorum ama daha cözemedim