Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Doğrumu ??? (reatil)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler Can (etrvenom) bi site bulmuş site bir ülkenin gamersfirs sitesi doğruluğunu 2mizde bilmiyoruz ama doğrumu bilmiyoruz sitede ağustosun sonuna kadar reatil kodu dağıtıyormuş (ne güzel) ama kötü yanı şu hesapların id şifre gizli soru&cevabı e-mail adresi isteniyor yeni bir hesapta denedik şimdilik bekliyoruz ama sizede soralım dedik doğruluğunu kesinlikle bilmiyoruz bunu söyleyelim Smile
arkadaşlar gerçekten doğruluğu hakkında en ufak bir bilgim yok aynı gamersfirst sitesi yurt dışı ama hani ne kadar gerçek bilemiyorum ezik bir hesapta denedim sizde deneyin isterseniz ama garanti vermiyorum.Eğer olursa muhteşem olur Tongue
Retailler kalktı ve bu olayda loobyde spam yapan hack siteleridir amaç char çalmaya yöneliktir boşuna beklemeyin derim.
Sitede virüs var Smile
Charınızı tehlikeye atmayın m045.gif
Hadi ID ve Pass verdiniz. Gizli soruyu neden veriyorsunuz salakmısınız diye sormadan kendimi alamıyorum ? Forumda bas bas bağardık DÜNYADA retail kodu kalmadı diye. Mantıklıca düşünün sizce Gizli soruyu neden istiyorlar altı üstü retail yükleyecekler ?
Yalan.
site fake Anlamadınızmı ??????
aklı olan insan böyle bir konu açma gereği bile duymaz ne diyim
Kodla G1 kredisi veya premium yüklerken hiç gizli soru cevabı vs. istendiğini gördünüz mü gamersfirst de ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler