Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Olimpiyat İle İlgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet benim çarımdan admin oyundan atılmıştır fakat ben yoktum çarda arkadaşım vardı şu anda hiç üzülmüyorum çünkü zaten ban yicekti çarda bug vardı 10.067 gün gold premium vardıShy
Onun yüzünden hiç üzülmüyorum bu arada sanırım oyundakide en pahalı çar bu.Hala da ban yemedim =)
Ben ne yazdığından birşey anlamadım. Her şeyi birbirine karıştırmışsın bodoslama girmişsin açıkça anlatabilirmisin ne pahalısı ne banı. Big Grin Needn üzülmüyon Big Grin
Benim arkadaş olimpiyatlarda gmyi odadan atmışta
Eeee bi üzülmedim diyorsun bi ban yicekti zaten diyorsun birde ban yemedim hala diyorsun. 10.067 ne?
Bence baştan bi cevap yazabilirsin
Kardeşim neyini anlamadın düzgün okusan anlarsın burdaki çoğu kişi bilir benim çarımdan admin olimpiyat eventinden atıldı ve herkez ben zannediyor oyun sonu admin ban yiceksin demiş zaten ban yicekti çar bug olmuştu 10.000 gün premiumum vardı onun yüzünden üzülmüyorum kapiş?
(08-26-2010 10:23 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Kardeşim neyini anlamadın düzgün okusan anlarsın burdaki çoğu kişi bilir benim çarımdan admin olimpiyat eventinden atıldı ve herkez ben zannediyor oyun sonu admin ban yiceksin demiş zaten ban yicekti çar bug olmuştu 10.000 gün premiumum vardı onun yüzünden üzülmüyorum kapiş?
10.000 gün mü? Ss.gif Ss.gif Ss.gif ARTİST
(08-26-2010 10:24 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]
(08-26-2010 10:23 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Kardeşim neyini anlamadın düzgün okusan anlarsın burdaki çoğu kişi bilir benim çarımdan admin olimpiyat eventinden atıldı ve herkez ben zannediyor oyun sonu admin ban yiceksin demiş zaten ban yicekti çar bug olmuştu 10.000 gün premiumum vardı onun yüzünden üzülmüyorum kapiş?
10.000 gün mü? Ss.gif Ss.gif Ss.gif ARTİST

evet bug vardı çarda
Oku oku kop Tongue

Sherlock

Admin belki bi'anlık sinirle banlanacaktır yazmıştır Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler