Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sonunda Yarın Hasret Bitiyır :P
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu yıl güzel oyunlar çıkıyor mesela GT5 (grand turismo) Killzone 3 gerçekten bu yıl yaşadık Tongue
Yarın Çıkıyor Derken ? İnternetemi Düşcek Yarın ? Ss.gif
Link Varmı ? WinkWink
(08-26-2010 07:44 PM)alone140 Yazılan: [ -> ]Yarın Çıkıyor Derken ? İnternetemi Düşcek Yarın ? Ss.gif
Link Varmı ? WinkWink

İnternete düştü çoktan Big Grin
Xbox 360 elite sürümde 3 tane sıkılmayıp durmadan oynacağınız oyun vardır.
1-Red Death
2-Gta 3
3-Mafia 2

İnşallah pc sürümüde güzeldir. victory.gif
(08-26-2010 07:55 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Xbox 360 elite sürümde 3 tane sıkılmayıp durmadan oynacağınız oyun vardır.
1-Red Death
2-Gta 3
3-Mafia 2

Pc sürümüde süper demosunu oynadım çok beğendim Smile fakat çok heyecanlı bi yerde bitiriyolar köprüde Big Grin
(08-26-2010 07:55 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Xbox 360 elite sürümde 3 tane sıkılmayıp durmadan oynacağınız oyun vardır.
1-Red Death
2-Gta 3
3-Mafia 2

Ondan şüphen olmasın Tongue DOSTvictory.gif
(08-26-2010 07:56 PM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]
1-Red Death
2-Gta 3
3-Mafia 2

Pc sürümüde süper demosunu oynadım çok beğendim Smile fakat çok heyecanlı bi yerde bitiriyolar köprüde Big Grin

Evet bütün yanlarını polisler çevreliyor Tongue
Gta3 yazmışım Gta4 olacak o Smile
oyun çok muhteşem fakat phsyx i high yapınce 1 gb 256 bit ati ekran kartımın ısındıgını hissediyorum.. Ss.gif ve oyun ağır çatışmalardaki phsyx lere dayanamıyor vekasıyor (4gb ram var). Tabi siz ekran ayarlarını düşürürsünüz Big Grin (ben asla oyle bişi yapmam açıkçası Big Grin) Oyunun başından kalka biliceğinizi sanmıyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler