Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'un Databasesi??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock'un Databaseleri ne zaman su yüzüne çıkar çıksada pvp olsa Big Grin
Anlamadım?Ss.gifSs.gif
GMler bile zor çözümlerken (hackerları saymıyorum) bu günyüzüne çıkmaz
Diğer Online Oyunlara Nasıl Sızmışlar ??
Warrock'un datasının yarısı korece veya caponca ama hackerlar nasıl çözüyor ben bile anlayamadım eğer bir gün ceh sertifikam olursa bu işin üstüne gidicem totos.gif
(08-26-2010 01:27 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Warrock'un datasının yarısı korece veya caponca ama hackerlar nasıl çözüyor ben bile anlayamadım eğer bir gün ceh sertifikam olursa bu işin üstüne gidicem totos.gif

Beni de yanında çıkar alBig Grin
pvp si zevkli olmaz bnce kapanır birkaç aya ama işin kolayına kaçan çok olur

zevkli olmamasınn nedenleri :
1. üzerine patch yükelenmediği için bütün eski hackler çalışır
2.her taraf hack dolu olucak bunları banlamak video almak pvp lerde önemsenmez
3.lwl kasmak kolay olucak herkes 60-70 lwl olur ki diğer oyunlarda pvp de kasıp hava atan avar
4.isteyen istedğini yapar hale gelir küfür vs. lwl kasmak kolay olduğu için umursamicak banlanmayı

bunları diğer oyunların pvplerinden yola çıkarak yazdım.
Bnce zevkli olmaz
(08-26-2010 01:29 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
(08-26-2010 01:27 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Warrock'un datasının yarısı korece veya caponca ama hackerlar nasıl çözüyor ben bile anlayamadım eğer bir gün ceh sertifikam olursa bu işin üstüne gidicem totos.gif

çırağı kıbrıslı olanın............... obaaaaaobaaaaa
(08-26-2010 01:36 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]
(08-26-2010 01:29 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
çırağı kıbrıslı olanın............... obaaaaaobaaaaa

Ustası Avril hayranı forumdaki nicki Avril Lavigne olan ITcini ..............obaaaaaobaaaaaobaaaaaobaaaaaobaaaaaobaaaaa
Para verilmeyince zevki olmaz Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler