Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Profillerinizi güncelleyin.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Batuhan seni kutluyorum. Dün oyunda da kutlamıştım ama şimdi bunu da kutluyorum, buraya gelen bütün webmasterlardan iyi çıktın tebrik ediyorum. Hepsi tırıvırı kaldı Tongue Big Grin. Başarılarının devamını diliyorum.

Bir sorum olacak sana;

Online durum simgelerini yapmayı düşünüyormusun?
Hemen düzenliyom

Düzenledim

TaTy

Biraz değişik durmuş sanki
güzel olmuş ben yaptım teşekkürler BatuhanMERCİ
Çok Güzel Olmuş Elinize Sağlık..
Eline Sağlık. beyfendi
(08-26-2010 09:07 AM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Batuhan seni kutluyorum. Dün oyunda da kutlamıştım ama şimdi bunu da kutluyorum, buraya gelen bütün webmasterlardan iyi çıktın tebrik ediyorum. Hepsi tırıvırı kaldı Tongue Big Grin. Başarılarının devamını diliyorum.

Bir sorum olacak sana;

Online durum simgeleri derken ? Big Grin
Batu siyah tema nerde ? Smile Ben hepsini denedim olmuyor bende bi sorun var heralde.

Sherlock

(08-26-2010 12:57 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(08-26-2010 09:07 AM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Batuhan seni kutluyorum. Dün oyunda da kutlamıştım ama şimdi bunu da kutluyorum, buraya gelen bütün webmasterlardan iyi çıktın tebrik ediyorum. Hepsi tırıvırı kaldı Tongue Big Grin. Başarılarının devamını diliyorum.

Bir sorum olacak sana;

Ya biri online olunca yeşil gözüküyor ya simgeleri ondan bahsediyor ; Aslında olabilir kim online kısmına bakmaz kimse ?
(08-26-2010 07:34 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(08-26-2010 12:57 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]

Bir sorum olacak sana;

Ya biri online olunca yeşil gözüküyor ya simgeleri ondan bahsediyor ; Aslında olabilir kim online kısmına bakmaz kimse ?
Sen anlamıyosun Batuhan git. Big Grin Big Grin By. Big Grin Tongue Doğru evet onu demek istedim.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler