Arkadaşlar siteye login olmaya çalışıyorum sürekli bu hatayı alıyorum. Hangi türlü tarayıcıyla girdiysem olmuyor. Pre g1 alıcam clanla ilgili işleri yapacağım yapamıyorum. Login olamıyorum sürekli aynı hata. Birisi yardım edebilirmi acaba?
![[Resim: hatas.png]](http://img832.imageshack.us/img832/1873/hatas.png)
Bildiğim kadarıyla, eğer birden fazla hesabınız varsa, ilk açtığınız main(ana) account ile giriş yapmanız gerekmekte. Aynı sorun kardeşimin başına gelmiş idi, böyle çözmüştük.
Kardeş Valla Aynı Sorun Bendede Var

Çıldırmak Üzereyim 2 Hafta Oldu

Klana Adam Alamıyorum Ya

(08-26-2010 01:34 AM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Bildiğim kadarıyla, eğer birden fazla hesabınız varsa, ilk açtığınız main(ana) account ile giriş yapmanız gerekmekte. Aynı sorun kardeşimin başına gelmiş idi, böyle çözmüştük.
Hiçbi Alakası Yok

Benim Charın Yan Hesabı
Felan Yok Ama Giriş Yapamıyorum

Deneyebileceğim
Bütün Çözümleri Denedim Ama Olmadı

Sitenin Bazı
Oyunculara Yaptığı Bi Kalleşlik

mozillada öyle oluyor gerçekten internet explorer kullan

ben size giriş için çözümü söyleyeyim Warrock mağazaya gelin herhangi bir itemin üzerine tıklayıp bunu istiyorum deyın size ıd ve şifre sorucak yazın ıd ve şifreyi girin bende böyle giriyorum başka türlü girmiyor
(08-26-2010 11:01 AM)kokopupu Yazılan: [ -> ]ben size giriş için çözümü söyleyeyim Warrock mağazaya gelin herhangi bir itemin üzerine tıklayıp bunu istiyorum deyın size ıd ve şifre sorucak yazın ıd ve şifreyi girin bende böyle giriyorum başka türlü girmiyor
Kardeş Sendeki Hatada En Üsteki Gibimi Oluyor ?
Böylede Denedimde Ben Olmadı