Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Point Blank Türkiye'de, Türkçe!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Herkese merhaba.Bir başlık vardı bu oyunla ilgili fakat pek bilgi yoktu.Oyunla ilgili birkaç birşey yazmak istedim sizlere.

Oyunumuzun adı Point Blank.MMOFPS türünde.Warrock, combat arms gibi oyunlarla aynı tarzda.Tabi bu oyunun bir farkı var herşey TÜRKÇE! Menüler, silah detayları, oyun sistemi aklınıza ne geliyorsa hepsi Türkçe.

Herşey bununlada sınırlı değil.Yayıncılar Türk oyuncularının "lag" problemini çözmek için oyunun sunucularını Türkiye'ye kurmuşlar.Böylece oyunda hiç takılma kasılma olmadan rahat rahat oynayabiliyorsunuz.Özellikle bu beni cezbeden en büyük özelliği.

Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursam, gayet kaliteli ve rakiplerinden kötü olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim.Buna rağmen client fazla büyük değil.Hatta birçok oyuna göre küçük bile sayılabilir.550 mb civarında.

Oyun şuan açık-beta sürecinde.Oyunda hergün eventlar oluyor.Hesap açmak ücretsiz.Şimdi açtığınız hesaplar full versiyona geçişte silinmeyecek.Bu da iyi bir haber.

Resmi Sitesi: http://www.pointblank.com.tr

Denemeye değer.Oyun yeni olduğundan şimdi başlarsanız oyunun öncülerinden olabilirsiniz.

TaTy

Güzel oyuna benziyor
Tongue güzele benzetemedim ama denenebilir.
ya ben onu 4 kere indi71 rdim Tam 4 kere sonuç ne hep aynı hep hata msvcrt71.dll hatası boşuna kotamı yendi bende indirmiyorum yeterAngry
warrock'un yerini tutmaz
Linki kaydettim. İndirme listeme de ekledimSmile
Oynadım, bir süre sonra sıkar adamı. Yavaş yavaş başladım sıkılmaya.
ben niye oynayamıyorum ya off
(08-25-2010 07:05 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]warrock'un yerini tutmaz

Oyuna geldi snip vs de ezeyim seni totos.gif
Referans Adresler