Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buyrun etrusher karşınızda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha Önceden Bildiğiniz berkinbond sonra etrusher ve şimdidie fbkinq olarak bildiğimiz berkin bey s4boteur ile girdiği oyuna ne yazmış Smile burda bişey yok ama bazı ncadaki arkadaşlarımız hesap id ve şifreleri bu chardan istemiş bu yüzden bunu koyma gereği hissettik

[Resim: e379c95a.jpg]
[Resim: bab19523.jpg]
berkinbond dediğin adam eski nicki 1kawa123 olan bir sıfat koymayacagım cocuk. Bu sitede üyeliği varsa linkini at banlayayım.
Galiba Yok Ama Tanıdıkları Varmış Yetkili Olarak Sslerini yaptığı terbiyesizliklerin sslerini öm ile göndereyim bakarsınız
(08-25-2010 06:04 PM)€trq3n€ral Yazılan: [ -> ]Galiba Yok Ama Tanıdıkları Varmış Yetkili Olarak Sslerini yaptığı terbiyesizliklerin sslerini öm ile göndereyim bakarsınız

yetkili tanıdığımı ? teknik olarak bende tanıyorum. Ben onun geçmişte yaptıklarını biliyorum bir şey göndermene gerek yok. Onun hesabı varsa onun linkini at
O insanın ne olduğunu birçok kişi biliyor(Ben dahil)
Onu bunu bilmiyorumda bu s4boteur da kım oynuyorsa benim çarımı çalmaya kalktı.(Mustafa Cömert-o0comert0o)
(08-25-2010 07:57 PM)nca4kill Yazılan: [ -> ]Onu bunu bilmiyorumda bu s4boteur da kım oynuyorsa benim çarımı çalmaya kalktı.(Mustafa Cömert-o0comert0o)

tek senmi mustafa benim ve nca dan bi kaç kişi daha m045.gif
Ayrıca ss ler ne kadar gerçekçi bilemem her ne kadar çar çalındı desenizde bir iftira bile söz konusu olabilir.sonuçta sslere baktıktan sonra evet çar gerçekten çalınmış diyemiyoruz daha iyi kanıtlar koymalısınız.
O yazıları etrusher yazabileceği gibi bir baskasıda yazabilir.
(08-25-2010 07:59 PM)xescorpi Yazılan: [ -> ]
(08-25-2010 07:57 PM)nca4kill Yazılan: [ -> ]Onu bunu bilmiyorumda bu s4boteur da kım oynuyorsa benim çarımı çalmaya kalktı.(Mustafa Cömert-o0comert0o)

tek senmi mustafa benim ve nca dan bi kaç kişi daha m045.gif
Ayrıca ss ler ne kadar gerçekçi bilemem her ne kadar çar çalındı desenizde bir iftira bile söz konusu olabilir.sonuçta sslere baktıktan sonra evet çar gerçekten çalınmış diyemiyoruz daha iyi kanıtlar koymalısınız.
O yazıları etrusher yazabileceği gibi bir baskasıda yazabilir.

O çocuğu görsem bi konuşucamda derdi neymiş ortalarda görünmüyor.
Son olarakta birşey eklemek istiyorum adam çarınızı çalıyor odanıza geliyor size ticket nasıl atacam ben berkin diyor.Hesabı çalan kişi neden size sorsun gelir dalga geçer gider ve sizin tepkinizde pek dürüst değil gibi. Ha bu düşünceme yine karsı çıkacaksınız ama bu şahsi düşüncem tartısma olusturmak değil amacım. ortaya bir sorun atıyorsunuz ve hiçte inandırıcı değil bence. daha iyi bir kanıt ve bir açıklama bekliyorum EliteTurkishRushers Klan Yönetimi'nden .
Kimin Ne Olduğunu Bilen Bunuda Bilir
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler