Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vista asus pc sorunlar !!! teknik yardım lütfen.. !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrock oynarken birden ekrana most office die bir ekran geldi bende kapattım sonra warrock cok ciddi bir şekilde kasmaya basladı nerdeyse adam vuramıyorudum sizden ricam bunu nasıl düzelticem googlede aradım anca bulamadım Ss.gif
Vista Ss.gif bence değiştir vista oyunda kasma yapar Ss.gif
(08-24-2010 03:14 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Vista Ss.gif bence değiştir vista oyunda kasma yapar Ss.gif

ya abi vistayla alakası yoktur.Yazı gelmeden önce kasmıyordu süper oynuyordum hem bikinide kızları görmek istiyorum die yenden basladımBig Grin ama kasıor yapıcak bisi var mı ya Ss.gif
(08-24-2010 03:15 AM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]
(08-24-2010 03:14 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Vista Ss.gif bence değiştir vista oyunda kasma yapar Ss.gif

ya abi vistayla alakası yoktur.Yazı gelmeden önce kasmıyordu süper oynuyordum hem bikinide kızları görmek istiyorum die yenden basladımBig Grin ama kasıor yapıcak bisi var mı ya Ss.gif

grafikleri düşür Smile Pc'de tarama yap Smile Forumda kasma ile ilgili bir kaç konu daha var onlara bak
sana tavsiyem öncelikle Adwance Windows Care adlı programı indir. Kur ve bilgisayararını tarat. Ardından o programın ihtiva ettiği Smart Ram programını çalıştır ve derinlemesine tarat. Bittikten sonra tüm programları kapatıp (sağ alt köşedekiler dahil) oyuna gir. Eğer haal daha aynı sorun devam ediyorsa bana ÖMden ulaş
Combofix indir ve güvenli modda tarat
Referans Adresler