Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çözülmüş Sorunlar Bölümü Açılmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Teknık yardım bölümüne konu açmadan lütfen bu sayfada yoksa forumda aratınız .

- Anlayışınız için teşekkürler
Meto bi şekilde ulaş bana moruk

TaTy

Mete çözdüğün sorunlardan binlerce warrock oyuncusu faydalanıyor.Durmak yok yola devam. (:
Açtığın konuların görüntülenme oranları muhteşem.

Sherlock

İyi iş Mete.
Şu sp barlarının gözükmemesininde çözümünü buldu bulucam Big Grin tesekkür ederim
(08-23-2010 07:36 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Şu sp barlarının gözükmemesininde çözümünü buldu bulucam Big Grin tesekkür ederim

Birazda çözülmemiş sorunları K2 ye bırak totos.gif
o SP bar kısmı kademe kademe jpg olarak saklı klasörde , o klasörde oynama yaparken 7-8 tane kutucuk var bu da 7-8 tane jpg demek , bi de reverseleri var 14-16 tane jpg falan.. Birinde saptanma olursa hepsi otomatikmen hata verir ve o grileşmenin sebebi de 1 kutuda 1milim bile oynanan hata da SQL'nin tanımaması ve 1 tanesi hatalı olduğu için diğerlerini de sistem otomatikmen görmüyo ve yoksay olarak görüyo

SQL temel bilgiler sayfa 34 , 3. Paragraf ... Big GrinBig Grin
Güzel düşünce.Hem millet boşa boşa konu açmaz.
(08-23-2010 07:38 PM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]
(08-23-2010 07:36 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Şu sp barlarının gözükmemesininde çözümünü buldu bulucam Big Grin tesekkür ederim

Birazda çözülmemiş sorunları K2 ye bırak totos.gif

k2 ye kalırsa ohoooooo xDD

Hade çözde ben bekliyorumBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler