Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: % 100 Çözüm SVCHOST.exe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ayrıca Warrock aşırı kasıyor diyorsanız sizde bunu kontrol etmelisiniz.

Çözüm %1000 bana aittir . diğer sitelerde baktım bu konuda son derece saçma paylaşımlara yer verilmiş

Görev yöneticisini açtığımızda bi'bakıyoruz CPU %100 tavan yapmış .

[Resim: svchostleak.jpg]
resim alıntıdır

Allah Allah bu işte bi' gariplik var diyip hangi işlemlerin işlemciden fazla yediğine
bakıyoruz o da ne !" svchost.exe " (bu başka bi isimlede olabilir adını sanını duymadıgımız
işlemler gibi mesela updatx32.exe..) Hemen Başlat > çalıştır > msconfig > baslangıç > burda garip gelen şeyleri
devre dısı bırakıyoruz büyük bi ihtimal virüs devre dısı bırakılamayacaktır ve silinemeyecektir
sonra hemen bilgisayarımıza hemen reset atıp F8 ile " Ağ desteğiyle Güvenli Mod " da başlatıp ;
ComboFix adlı programı indiriyoruz. programı çalıştırıp güncellemeleri yaptıktan sonra
o tararken baska bi'seylerle ilgilenin

[Resim: still-scanning-showing-stag.jpg]
resim alıntıdır

minimum 7 maximum 15 dk sürecektir işte bu kadar bilgisayar açıldığında işlemciniz artık rahat bi nefes alabilir
Paylaşım İçin Teşekkürler Bende Sistem Boşaltma İşlemi 95-99 Cpu Arasında Gidip GEliyor Gösterdiğiniz Şeyi Uygulayımmı ??
(08-23-2010 12:14 PM)etrq3neral Yazılan: [ -> ]Paylaşım İçin Teşekkürler Bende Sistem Boşaltma İşlemi 95-99 Cpu Arasında Gidip GEliyor Gösterdiğiniz Şeyi Uygulayımmı ??

hayır o cpunun kullanılmadığını gösterir ; ne kadar yüksekse o kadar iyidir.
Hehee Big Grin Yapcaktım Ama Benimki 00 Gösteriyo Tongue
Ne yapıyor bu combo fix programı?

Deneycem umarım lagım sona ererBig Grin
(08-23-2010 12:31 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Ne yapıyor bu combo fix programı?

PC ' deki Virüs Malware ve Trojanları temizliyor
Ben ComboFixi bir türlü indiremedim.Sen upload edip bizle paylaşırmısn.
(08-23-2010 12:37 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]
(08-23-2010 12:31 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Ne yapıyor bu combo fix programı?

PC ' deki Virüs Malware ve Trojanları temizliyor

O zaman indirelim bakalımBig GrinBig Grin

Sherlock

CPU'su "99" olan svchost.exe yok benim işlemlerde ; neyse kasmıyordu zaten benim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler