Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Powerlevel ile İlgili hatırlatma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bana birçok kez sorulduğu için eski Türk GM i olan K2pixelin zamanında bizzat yazmış olduğu yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.Bunu paylaşmamdaki amaç durduk yere banlandım ya da benim arkadaş swap yapıyo ama banlanmıyo türündeki soruları cevaplamak.

(08-22-2010 12:11 PM)K2Pixel Yazılan: [ -> ]Elimize geçen yeni bir tarama sistemi bir çok kullanışlı istatiğin gerçek zamanda elimize geçmesini sağladı. Bu istatistiklerden bazıları: Her oyuncunun oyun süresi boyunca kazandığı Dinar, EXP, kill ve death vs vs.

Bu yüzden, bugünden itibaren powerlevel yapan oyuncular (bayrak, kill swap vs vs.) herhangi bir uyarı yapılması gereksizin 1 EXP puanına düşürülecektir. Powerlevel yapmak kurallara aykıdır ve yapan oyuncular yaptıklarının yanlış olduğunu bile bile devam etmektedirler.

Eğer level, bayrak, kill kasıyorsanız ve bir gün levelınız 1 e düşürülürse, lütfen forumlara gelip ya da PM atarak kendinizi savunmaya çalışmayın.

Bununla birlikte hackerları temizlemeye çalışan ve HackShield güncellemeleri yapan takım ile powerlevelerları araştıran takım tamamen farklıdır ve bu durum hackerların banlanmasını ve HS güncellemelerini herhangi bir şekilde yavaşlatmayacaktır.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bilgilendirimen için sağol
Bilgilendirme İçin Saol

Sherlock

Günlük kayıtlar tutuluyor kısaca. victory.gif
İnş. İllegal Yapanlar Lvl Düşer Yada Ban Yer DOST
O iyi olmuş bu Big Grin
K2Network, K2Pixel'i War Rock oyun yöneticiliğinden başka bir oyuna tayin ederek büyük bir otorite boşluğu meydana getirmiş, yerine yeni bir Türk GM görevlendirmemiş, yaşanan sorunların daha fazla büyümesine sebebiyet vermiştir.

War Rock Türkiye Resmi forum sitesi bile tüm özelliğini yitirmiş ve sahipsiz kalmıştır.

Fırsattan istifade eden 'sözde' oyuncular, otorite boşluğundan faydalanarak her türlü olumsuz olayların figuranı olmuştur.Oyunu ve güzide oyuncuları sabote eden zihniyetleri caydıracak bir otorite kurulamamış, masum oyuncuların hak ve menfaatleri Türkçe bilmeyen bir yığın Admin'in inisiyatifine terk edilmiştir.

K2Pixel'i kimler sevmezdi;

- Küfür ve hakaret eylemlerinde defalarca bulunduktan sonra hesapları süresiz banlananlar

- Her türlü hack kullanan ve süresiz banlananlar

- Lobide hack reklamı yapanlar

- Hesap hırsızlığı yapmaktan utanmayanlar

- Flag veya swap yaparak 1 level'e düşenler

Bir zamanlar Türk GM vardı ama kıymetini biz de bilemedik K2Network'de bilemedi ne yazık ki.

Saygılarımla.

Sherlock

Türk GM olması gerekiyor ; ne güzel oyunu Türkçeleştirdiler ama daha ileriye gidemedik Sad
Tekrardan Türk GM olması için girişimlerde bulunulamaz mı peki?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler