Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlk İmza Çalışmalarım ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün Adobe Photoshop CS2 'yi indirdim.İnterneeten birazda ders aldım ve bunları yapapbildim bence güzel ama sizin yorumlarınız önemli Smile Yorumları alalım ?

[Resim: 262p9u9.jpg]

[Resim: 27zkaap.jpg]
Hohoo hooo! Dostum sen naptıon ya? Süper bunlar ilk çalışmalar mı??Bana imza yapsana süpersin Tongue
Tebrikler güzelmiş Smile
Multiply kokusu alıyorum =)
(08-22-2010 05:13 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Hohoo hooo! Dostum sen naptıon ya? Süper bunlar ilk çalışmalar mı??Bana imza yapsana süpersin Tongue

Sağol dostum nasıl birşey olsun Smile
(08-22-2010 05:18 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Multiply kokusu alıyorum =)

O nedir acaba ?
(08-22-2010 05:20 PM)nca4love Yazılan: [ -> ]
(08-22-2010 05:13 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]Hohoo hooo! Dostum sen naptıon ya? Süper bunlar ilk çalışmalar mı??Bana imza yapsana süpersin Tongue

Zorlanacak birşey yapma ama imza da lady gaga nın the fame monster albumundeki resmi olsun resim problem değil bir tanesi al Smile Olmadı kafana göre yap Smile
(08-22-2010 05:21 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]
(08-22-2010 05:20 PM)nca4love Yazılan: [ -> ]

Zorlanacak birşey yapma ama imza da lady gaga nın the fame monster albumundeki resmi olsun resim problem değil bir tanesi al Smile Olmadı kafana göre yap Smile

Birazdan paylaşırım Smile
Çok güzel yapmışsın eline sağlık Big Grin ARTİST
Bir tanede bana yaparmısın Big Grin Tongue
arkadaşım ne ilk i sen calışmısındır daha önce milletimi kandırıon SmileSmileSmile
süper olmuş
Referans Adresler