(08-22-2010 01:39 AM)Black Yazılan: [ -> ]Ne kadar işe yaramaz oyuncu var toplanmış !
Sen kendini ne sanıyorsun da bize laf atıyorsun ? O kalın kafanla her şeye atlama ! Admin olmayla adam olunmuyor !
j1nkarızma sen bu odalarda kasılmıyormusun.Senin ss nide ben koymazsam
(08-22-2010 01:40 AM)tolgaergün Yazılan: [ -> ]j1nkaz4ma başkalarını suçlamadan önce az aynaya bak o leveli nerde nasıl kastığını hatırla.. tamam mı koçum?
Bunların işi bu her boku yerler sonra millete çamur atarlar..
Beyler bu durum ciddi konuyu açan arkadaş bi açıklama yapsa iyi olur

Bu arada adminlere ve yöneticilere karşı seviyeli ve düzgün konuşalım
(08-22-2010 01:40 AM)Marlboro Yazılan: [ -> ] (08-22-2010 01:39 AM)Black Yazılan: [ -> ]Ne kadar işe yaramaz oyuncu var toplanmış !
Sen kendini ne sanıyorsun da bize laf atıyorsun ? O kalın kafanla her şeye atlama ! Admin olmayla adam olunmuyor !
Sen biraz dinlen.Hararet yaparsın sonra.Çoluk çocukla uğraşıyoruz.
K2-G1 oyun politikalarına aykırı herşey beni ve bizi ilgilendirir.
Haksızlığa dayanan ve eyleme geçtiği yerde Adalet anlayışını hedef alan her türlü hareket, biçimsel olarak hangi şekilde ortaya koyulursa koyulsun, nihayetinde İnsanlık değerlerine yapılan bir saldırı olarak anlaşılmalıdır.
Gerçek hayatta ve sanal platformlarda, dahil olduğu her ortamın kaide ve kurallarını kendi menfaatleri için ortadan kaldırmaya yönelik bilinçli çaba gösteren bireyler vardır. Bu bireylerin yüreğinde de herhangi bir 'etik' kural yoktur. Bu bireyler için en büyük kural:Kuralsızlıktır. En büyük üzüntü kaynağı, böylesine bireylerin bile piyonu olmak için bencilliğiyle katkı sağlayan duyarsız bireylerin varlığıdır.Bu bireyler de, dahil oldukları ortamda Adaletin var olup olmadığına bakmaksızın, kendilerine menfaat sağladığı sürece her türlü suça bulaşmakta, fırsattan istifade etmektedirler.
Suç kavramını zihninizde tekrar canlandırmanızı, suçu işleyen - suça iştirak ederek yardım ve yataklık yapan - suçun işlendiği mahalde fırsattan istifade ederek hırsızlık yapan bireylerin yapmış oldukları eylemleri, açılmış olan konuyla bütünleştirmenizi istirham ederim.
Sanal platformları gerçek hayattan soyutlamak mümkün değildir. Bilgisayara yön veren birey, tavır ve davranışlarıyla toplulukları olumlu ya da olumsuz etkileyebilmektedir. Bu gerçeğin farkında olmalıyız.
Saygılarımla.
j1nk4zama sende ffa kasıyorsun gormuyormuyuz.
Betadan oynayanlardan kaç kişi flag yapmamıştır ? Bence bu konu gereksiz bir kıskançlık konusu..

nıckm karizama cıkmış....

WRT.321 SANA AYNEN KATILIYORUM, GEREKSİZ KISKANÇLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL, BELKİDE OYUNDAKİLERDEN BİRİNE GICIKLIĞI VARDI KİM BİLİR???