Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Twitter ve Facebook ( WarRock )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(01-27-2010 06:49 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Peki bişey sorucam bu kodları yarım yarımı vericekler ? yani mesela 5 gün 5 gün her seferinde kod vericekler bizmi birleştiricez ?

Code'un eksik bir şekilde verileceği kesinde,bunu nasıl uygulayacakları konusunda henüz bir açıklama yok.Hala resmi forum'da Admin'lerden birinin açıklama yapmasını beklemekteyim.Bu arada yarın başlıyor onu da belirteyim.
(01-27-2010 06:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-27-2010 06:49 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]Peki bişey sorucam bu kodları yarım yarımı vericekler ? yani mesela 5 gün 5 gün her seferinde kod vericekler bizmi birleştiricez ?

Code'un eksik bir şekilde verileceği kesinde,bunu nasıl uygulayacakları konusunda henüz bir açıklama yok.Hala resmi forum'da Admin'lerden birinin açıklama yapmasını beklemekteyim.Bu arada yarın başlıyor onu da belirteyim.

Hiç birşey anlamadım saat kaçta facede saat kaçta twiterde ? Türkiye saatine göre
(01-27-2010 06:56 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]
(01-27-2010 06:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]

Hiç birşey anlamadım saat kaçta facede saat kaçta twiterde ? Türkiye saatine göre

Diğer tartışılan bir konuda;bu konuda yazılı olan saatlerin ülkelere göre denk geldiği zaman aralığı.Eğer dedikleri gibi saat sabah 10'da Facebook'ta bildireceklerse,Amerika'yı baz alınca biz de saat öğleden sonra 6'ya denk geliyor. Biraz daha sabredelim yetkili birisi muhakkak açıklama yapacaktır. :)Ben de sabırsızlık ile o açıklamayı sizlere daha sağlıklı bilgi verebilmek için beklemekteyim. :rolleyes:
peki herhangi bir kayıt işlemi felan gerekiyormu ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler