Demin hakkımda bir Konu açılmış ;
Clandan attığımız 2 adamında hem ss i hem videosu çıktı hack diye
Hala bana sataşmaktalar.
Diğeri onur yıldırım hep kendi mod olduğu sitede konuşmakta ve benim konuşmama izin vermeden mesajlarımı silerek beni banlamakta
oysaki ben bu sitede onların ne mesajını sildim , ne banladım ne konusunu sildim
keşke herkez WTR gibi adil olsa .
İnsanların yaptığı şerefsizlik. Ağzımı bozdum kusura bakmayın ama. Kalleş oluyor insanlar.
kenan Allah'a havale edip sen sinirine hakim olacaksın ki karşı taraf senin sessiz kaldığını görüp kendisini yiyip dursun..
bunu dene inan bak sen kazançlı çıkacaksın.
Sen takma devam et . Konuşur konuşur susar

Muhatap bile alma bence...
Havlayan köpek ısırmaz. hiç kafana takma kardeşim
Ne olursa olsun, sağduyunuzu kaybetmeyin lütfen. Herhangi bir birey için, bağlı olduğu topluluğu zan altında bırakmayalım lütfen.Bütün forum siteleri, War Rock oyunu ve oyuncuları için tüm samimiyetleriyle hizmet etmeye çalışmaktadırlar.
Kanıt sunamadan oyuncu karalamaya çalışanlar, yaptıkları hareketi ispat edemedikleri sürece, hiçbir kıymeti olmayan ve sadece kaos oluşturmaya yönelik hareketlerle 'İnsanlık değerlerini' zedelemeye yönelik teşebbüslerde bulunduklarını unutmamalıdırlar.
Birlik ve beraberliğe herşeyden çok ihtiyacımız olduğunu her zaman anımsamalı, tavır ve davranışlarımızla olması muhtemel olumsuz olayları 'büyümeden' önleyebilecek erdemi 'anında' gösterebilmeli, forumlar arası kardeşlik duygularının zedelenmemesine azami gayret göstermeli, sabırlı ve hoşgörülü davranışlarımızla 'örnek' olmayı başarabilmeliyiz.
WarrockTR, WarrockHit, WarrockFire, ProgameTürk forum siteleri War Rock oyununa ve oyuncularına hizmet eden güzide sitelerdir. 3 yıllık War Rock hayatımda hiçbir kışkırtma ve olumsuzluk karşısında bile kimseye 'lan' bile demedim, kalbim kırılsa da kimseyi kırmadım ve kırmayacağım. Hile yapan, küfür ve hakaret eden, oyunu sabote eden herkesin karşısında durdum ve durmaya da devam edeceğim.
Sıkıntı ve zorluklarla dolu bir yolda, çakıl taşlarına takılıp kalmayacak kadar bilinçli olan cesaretli ve sabırlı insanlara her platformda ihtiyaç duyulmaktadır.
Yüreğinizi sarsılmaz bir sabır ve metanetle, sonsuz bir sevgi ve hoşgörüyle güçlendirin. Her olay karşısında büzülen bir yürek, sizi yarı yolda bırakacak ve 'kaybetmeyi marifet sayan' zihniyetlerle aynı kategoriye terk edecektir.
Saygılarımla.