İspanyol Gizli Servisi'nin hazırladığı çok gizli bir raporda, inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yıldız sisteminde yaşayan uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor
İspanya Gizli Servisi (Centro Nacionel de Inteligencia)'nin 2003 yılında hazırladığı bir rapor, uzaylılar hakkında inanılmaz bilgiler ortaya koydu. Rapora göre, Alpha Centauri yıldız sisteminde yaşayan uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor. Raporda, dünyayı ziyaret eden uzaylılardan bazılarının insana çok yakın özellikler taşıdıkları belirtiliyor. Ziyaretçilerin ileri teknolojiye sahip olduğunun vurgulandığı raporda, uzaylıların telaffuzu Türkçe'ye çok benzeyen bir dil kullandıkları kaydediliyor. Ayrıca, Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan sistemde yaşayan varlıkların, yakınında bulunan gezegenleri kolonileştirdiği iddia ediliyor.
bende dün hareket eden bişe gördüm 4 gibi oynudayken baktım baktım duruyor gidiyor annemi çağırdım o geldi sonra hareket etmedi annem gitti hareket etmeye başladı bizim burlarda macera çok

Desenize yakinda Dünya dili türkce olucak xD
dünya dili türkçe olmasın bizim türkçe dersimizde kalanlar var elin yabancısı bizden iyi öğrenirse türkçeyi asarım ben burda kendimi

(08-20-2010 11:14 PM)selahattinbaba Yazılan: [ -> ]İspanyol Gizli Servisi'nin hazırladığı çok gizli bir raporda, inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan bir yıldız sisteminde yaşayan uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor
İspanya Gizli Servisi (Centro Nacionel de Inteligencia)'nin 2003 yılında hazırladığı bir rapor, uzaylılar hakkında inanılmaz bilgiler ortaya koydu. Rapora göre, Alpha Centauri yıldız sisteminde yaşayan uzaylıların konuştuğu dil Türkçe'ye çok benziyor. Raporda, dünyayı ziyaret eden uzaylılardan bazılarının insana çok yakın özellikler taşıdıkları belirtiliyor. Ziyaretçilerin ileri teknolojiye sahip olduğunun vurgulandığı raporda, uzaylıların telaffuzu Türkçe'ye çok benzeyen bir dil kullandıkları kaydediliyor. Ayrıca, Dünya'ya 4.3 ışık yılı uzaklıkta bulunan sistemde yaşayan varlıkların, yakınında bulunan gezegenleri kolonileştirdiği iddia ediliyor.
Bu tarz haberler heyecan ya da şüphe uyandırsa da, gerçek olan, Dünyanın yaklaşık 5 milyar yıl öce yaratılmasından önce var olan diğer gezegenlerde farklı yaşam formlarının olma ihtimalinin yüksek oluşudur.
Dünya, var oluşundan önce ve sonra, bulunduğu evrende farklı gezegenlerde mevcuttu.Her yaşam formunun İnsanoğlunun gereksinim duyduğu olgulara ihtiyaç duyacakmış gibi algılanması, gerçeği yansıtmamaktadır.Halihazırda, Dünya'da yaşayan İnsanların bile, İnançlardan dolayı 'görünmeyen varlıkları(Cin)' kabul etme ya da etmeme mülahazaları devam ederken, yaşı ve sınırları tespit edilemeyen Evren'de farklı yaşam formlarının mevcudiyetinin anlaşılmasının kolay olmayacağını unutmamamız gerekmektedir.
Her geçen gün genişleyen bir Evren'de, sahildeki bir kum tanesi büyüklüğüne bile erişemeyen Dünya'nın, tek bir yaşam formuna tanıklık yaptığını düşünmek mümkün değildir.
Saygılarımla.
(08-20-2010 11:32 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]Desenize yakinda Dünya dili türkce olucak xD
yha simdi ingilizceyi iyi bilemeyenlerde war yahu o zaman onlar türkçe bizde ingilizce konusak daha ne istionuz xD