Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13ycan Hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: screenshot008tf.jpg]

İçinizde leveli düsük ban yese nolur diyeniniz olabilir bu 7-8 güne 20 30 da olabilir Wink Ve neden koydun diyenlere Hacka sınır koysak iyi olur Wink
Bunu k2 yede ticket olarak attınmı ?
hayır daha atmadım yorumları bekliyorum da Big Grin
Big Grin ne alaka kardesim yorumlarla sen at bu adam manyak lv alır hele bir arkadaşıyla fln girerse atılmazda oyundan takır takır bi gunde 10 lv fln olur rahat direk at ticketi dusuk lv ken ban yesin kullanmaz bidaha
bence beklesin biraz yuksek level olsun iyice ugrassın char için sonra gonder gitsin Wink
bencede Big Grin ben besler büyütürüm bunu Big Grin arkadaslar kafa güzel benle dalga geciyonuz Big Grin
Acıyorum bunlara Big Grin
Bilgisayar başında oturup ona yön veren birey, tavır ve davranışlarıyla, dahil olduğu topluluğa olumlu ya da olumsuz etkilerde bulunabilir.Olumsuz yön veren bireyler, yaptıkları hareketle, Adalete olan inancı zedelemekte ve huzur ortamını sabote etmektedirler.

Bilgisayarı kullanan ve olumsuzluğa yön veren bireyin dahil olduğu platformda ki level seviyesinin önemi yoktur: İnsanlık seviyesinin ne düzeyde olduğunu görebilmek ve buna göre hareket etmek önemlidir.

Sorumlu ve duyarlı bireyler, bu tarz sahnelerle karşılaştığında, küfür ve hakaret etmeden ve mümkünse bu tür oyunculara "yaptığı hareketin yanlış olduğunu düzgün bir dille anlatarak" uyarmalı, uyarılar etkisiz kalınca 'odadan atarak' tavır sergilemeli, birlik ve beraberlik örneği sergilenmelidir.

Aksi davranışlar, daha fazla olumsuzluğun yaşanmasına neden olmakta, oyunu ve oyuncuları daha fazla zedelemektedir.

İnsan olmanın dayanılmaz zorluğunu anlayabilen cesaretli yüreklere her platformda ihtiyaç duyulmaktadır.

Saygılarımla.
evet hacklerden oynayamıoz artık
Referans Adresler