Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: AFT & etrusher vS ETR & o0comert0o
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2x khyber 2x bloc anlaşıldı
ETR clanından özür diliyoruz etrusher'ın böyle bir kişiliğe sahip olduğunu bilmiyorduk umarım özrümüz affolur DOST

[Resim: screenshot477.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

[Resim: screenshot478i.jpg]

[Resim: screenshot480.jpg]

Küfür yemeniz normal şaşırma bu clan için Smile Tebrikler.
Tebrikler victory.gif
Tebrikler... küfür kazanmanın yongasıdır öyle oldu artık Ss.gif
Tebrikler...
İlk başta çok konuştular sizi böle yencez bence yapmıyalım falanda filanda ve sonuç Wink
Maça çağırdılar girdim insan gibi oynamak için lnd3f3nso mudur nedir , etmediği küfür kalmadı oruclu oruclu beni günaha sokucak , millet klavye basında şekil peşinde koşuyor , kendini kime kanıtlamaya çalışıyosun anlamıyorum ki! Bir kere f2 yapmadım ama bir yere kadar egosunu tamin etti sürekli , küfür etti adam oldu , devam et böyle şampiyon.
(08-20-2010 06:59 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Maça çağırdılar girdim insan gibi oynamak için lnd3f3nso mudur nedir , etmediği küfür kalmadı oruclu oruclu beni günaha sokucak , millet klavye basında şekil peşinde koşuyor , kendini kime kanıtlamaya çalışıyosun anlamıyorum ki! Bir kere f2 yapmadım ama bir yere kadar egosunu tamin etti sürekli , küfür etti adam oldu , devam et böyle şampiyon.

Birincisi oynadığın adamlara bir bak.İkinciside ilk kimin ettiğine bir bak istersen.
Nedense küfür olayına hiç şaşırmadım.
Tebrikler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler