08-20-2010, 12:03 AM
Arkadaşlar daha dün attık adamı ve adam yani bu kadar mı aşağılık olur bir insan gerçekten sinir krizleri geçiriyorum bilgisayarın başında elin çocuğu yalandan saçma saçma laflar ederek benim dostlarımın kafasını karıştırıyor.! Şu oyunda adını da veriyorum Berkin'i seven 1 adam 1 şahıs var mı yahu ! Bu kadar terbiyesiz bu kadar seviyesiz bu kadar iğrenç bir insan tanımadım ben.Sülük gibi bir insan! Arkadaşlar uyarıyorum bakın benden söylemesi bu adamla ne işbirliği yapın ne de yola çıkın.Ha çıktıysanızda hemen dönün o yoldan böyle insanlarla asla dostu bırakın arkadaş olunmaz.Acıyorum kendisine,sadece ben değil ; bütün clanım ve eminim sizlerde acıyorsunuzdur.Hayatı yalan yani içimde tutamadım kusura da bakmayın.Ama artık diyecek laf bulamıyorum.Bel altı küfürleri,işin içine anne katması yani bir çözümü olan varsa söylesin defolsun gitsin şu herif. Güya bizi korkutacak,güya benim clanımdaki üyelerimi alacak,güya, bizim clanımızı dağıtacak yani bu çocukluk değildir de nedir arkadaşlar nedir ?