Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Crosshair Hackleri ile İlgili Önemli !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar taktir edersiniz ki bu konuda bir açık var. Siteye birisi Crosshair Hacki koyduğu zaman kesin bir karara varmak olanaksız nerdeyse.

Bu sebeble lütfen bu tür Hackleri XFİRE programı ile ifşa ediniz. Aksi taktirde bizde sizde suçlanan kişide zor durumda kalacaktır. Bu şarta uymayan her konudaki SS tarafımızda Silinecektir.

Bu konuda taviz vermek istemiyoruz.

WTR Ekibi
XFire den aldığım videolarda çöznürlük acınacak derecede kötü olduğundan isim göremiyorum...
Bunun bir çözümü varmı?
Umarırım bi'da hiç bir oyuncu karşısındaki oyuncuya suçsuz olduğu halde Cross hacksin demez.
Teşekkurler guzel paylasım bundan sonra boyle Smile
(01-27-2010 03:02 AM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]XFire den aldığım videolarda çöznürlük acınacak derecede kötü olduğundan isim göremiyorum...
Bunun bir çözümü varmı?

Mehmet arkadaşımız ( forumdaki Y.Admin ) bir özellik buldu. Onun videoları çok iyi kalitede vede az yer kaplıyor. O anlatır
Bug, oyundan düşme sonrası çekinlen sslerde bu konuyla engellenmiş oldu sanırım.
(01-27-2010 03:14 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-27-2010 03:02 AM)trmadk1nq Yazılan: [ -> ]XFire den aldığım videolarda çöznürlük acınacak derecede kötü olduğundan isim göremiyorum...
Bunun bir çözümü varmı?

Mehmet arkadaşımız ( forumdaki Y.Admin ) bir özellik buldu. Onun videoları çok iyi kalitede vede az yer kaplıyor. O anlatır

video dönüştürücü programlarıda var onlarıda kullanabilir Smile
Xfirede videoyu çektikten sonra sitesine koyunca çok az yer kaplıyo zaten en fazla 10-15 saniye çekseniz yeter crosu birleşik gözükmesi için veya spsi bitmiyorsa benim düşüncem böyle
arkadaşlar camstudio diye bir program var cok ney videolar alabilirsiniz avi modulda alır biraz yer kaplar ama iyi bir program önere bilirim
Referans Adresler