Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Live For Speed-(Onlie Racing Simulator)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet bügün sizinle eskiden deli gibi oynadığım bir oyunu tanıtacağım fakat demosunu istenildiği takdirde tam sürüm satın alına biliyor. Smile

LFS DEMO, herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan oyuncunun istediği kadar oynamasına izin vermektedir. Bu online oyunlar için de geçerlidir. DEMO sahipleri sadece DEMO Sunucularına girebilir, yarışabilirler ve kullanabilecekleri araçlar sınırlıdır.

DEMO, Blackwood üzerine kuruludur. Sadece GP Track (BL1), Rallycross (BL2), ve Car Park (BL3) DEMO oyuncularına açıktır.

Ayrıca DEMO sadece üç araç ile sınırlıdır. Bunlar; XF GTI (XFG), XR GT (XRG), ve Formula BMW (FBM)FBM=F3 gibi bişi.

S2 Lisansı bünyesinde toplam 20 araç ve 7 Pist bulundurmaktadır. Bu pistler kendi içlerinde de ayrılarak, toplam 30 farklı piste sahiplerdir (pistlerin ters sürülebilen versiyonları hariç).
S2 lisanslı üyeler hem bütün sunuculara girebilir
S2 lisans ücreti £24, yani ortalama $44 civarındadır. Lisans ücreti bir sefere mahsustur. Lisans alımını http://www.lfs.net/?page=shop sitesinden temin edebilirsiniz

İstenildiği takdir de araçlarınızın dış renklerını photoshopta resim gibi her türlü şeyleri koymak mümküdnüdür.
Hatta araçları gerçek hayattaki subar bmw audi gibi araçlarda yapa bilirsiniz fakat yasal olmadığı için paylaşamıyorum öm den ulaşırsanız detayları anlata bilirim Smile
(08-19-2010 08:52 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]S2 lisans ücreti £24, yani ortalama $44 civarındadır

Yani ortalama 85 lira civarında çok pahalı Big Grin
(08-19-2010 08:55 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(08-19-2010 08:52 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]S2 lisans ücreti £24, yani ortalama $44 civarındadır

Yani ortalama 85 lira civarında çok pahalı Big Grin

tabi bizim gibi insanlar yamayla geçiniyor Big Grin fakat alınca warrocku bile bırakırsın o kadar eğlenceli diyorum Big Grin

(sanırsam kodu bozuktu bende direk video linki veriyorum Smile http://www.izlesene.com/video/oyun-lfs-d...ye/1085761

hele bu tarz organizasyonlara katılırsanız yani oda dolması gibi bir sorun yok bunda çok talep varsa 3 server falan açılıyor Smile
Ben 2 seneye askın oynuyorum Smile S2 Lisansım var bizim donemde 40-50Tl di lisanslar simdi tavan yapmış
Seneye falan S3 gelecek

1.5 senedir XRT turbo adlı araçla drift yapıyorum
Boş vaktimde çekebilirimSmile
zaten çoğu eski lfs ci warrocka başlıyor Smile ama sen hala oynuyomussun ben 64 bit yapınca windowsu yama çalısmadı bende bıraktım Big Grin
(08-19-2010 09:03 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]zaten çoğu eski lfs ci warrocka başlıyor Smile ama sen hala oynuyomussun ben 64 bit yapınca windowsu yama çalısmadı bende bıraktım Big Grin

Oynuyorum tabi G25 setim var , Turnuvalarımız oluyor drag,circut,drift
(08-19-2010 09:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-19-2010 09:03 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]zaten çoğu eski lfs ci warrocka başlıyor Smile ama sen hala oynuyomussun ben 64 bit yapınca windowsu yama çalısmadı bende bıraktım Big Grin

Adam akıyo Big GrinBig GrinDOST
(08-19-2010 09:20 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

G25 set çok para 15 yasında bı öğrenciye göre 18 den sorada araba varken g25 almam şahsi gorusum ama oynamıslıgım var çok super drift yapılıyor Smile
Ama ne oynanır he Big Grin
ben racing koltugunda oynamıstım bide ilk oturdugumda arabadakınden daha çok heycanlandım Big Grin çok guzel bi set ya sol ayak falan muhteşem yapılıyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler