Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GamersFirst ile alakalı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar;

Biraz önce bana ait bir account ile GamersFirst'e girmeye çalıştım ancak, sürekli hatalı giriş olduğunu söyleyen bir yazı ile karşılaşıyorum. Ancak, çok ilginçtir ki, oyuna sorunsuz bir şekilde girebiliyorum. Bu konu ile alakalı herhangi bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız; müteşekkir olurum.

Ticket at vb. mesajları sileceğim, bunun pek ala bilincindeyim.
Oyundaki nickin Ne Belki Biri Şifresni Öğrenip Girmiştir G1 Ine?
Yeni giriş sistemi.

Yan çarların bağlı olduğu ana çardan girebiliyorsun artık.
Dediğiniz gibi bir durum olsaydı, oyunada girmezdi herhalde öyle değil mi?
(08-19-2010 01:48 PM)xwindSo0n Yazılan: [ -> ]Yeni giriş sistemi.

Yan çarların bağlı olduğu ana çardan girebiliyorsun artık.

Zaten bugüne kadar hep bu şekilde giriş yapıyor idim.
Eminmisin? Bir çok kişi aynı hatayı alıyor ve resmi açıklama var.

Ana g1 haricinde yan çarlardan g1 e giriş olmuyor . Ama seninki farklı sorun galiba.
Evet, eminim. Zaten dün girebiliyordum, bugün giremiyorum aynı account'a. Ayrıca, bunun yanında GamersFirst'e girerken kullandığım ID&P.W. ile oyuna gayet sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.

Ss.gif
Hangi tarayıcıdan girmeyi deniyorsun bu arada g1 yükleyeceksen 400 ünü alayım yüklemis ve harcayacaksan kodları alırım Tolga'm Big Grin
(08-19-2010 02:00 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Hangi tarayıcıdan girmeyi deniyorsun bu arada g1 yükleyeceksen 400 ünü alayım yüklemis ve harcayacaksan kodları alırım Tolga'm Big Grin

Ne kadar browser varsa hepsini denedim Mete. Ss.gif Hepsinde aynı hata..

*3200 G1C yükleyeceğim; ama bir türlü giremiyorum işte. Smile
(08-19-2010 02:02 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]
(08-19-2010 02:00 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]Hangi tarayıcıdan girmeyi deniyorsun bu arada g1 yükleyeceksen 400 ünü alayım yüklemis ve harcayacaksan kodları alırım Tolga'm Big Grin

modemi bi kapat aç sonra internet explorerdan gir şifreyi yazdıktan sonra bağlan a değilde enter ' a bas Big Grin olursa tüm kodlarını alırım obaaaaa
(08-19-2010 02:04 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]
(08-19-2010 02:02 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]

modemi bi kapat aç sonra internet explorerdan gir şifreyi yazdıktan sonra bağlan a değilde enter ' a bas Big Grin olursa tüm kodlarını alırım obaaaaa

Cık. Bu da işe yaramadı. Ne yapabiliriz ki? Ss.gif

* ... and I've got bats in the belfry, sqirrels in the attic, owls up in the loft!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler