Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Jack Russell
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Jack Russell'ı olan var mı?
Varsa bana biraz onun hakkında bilgi verir misiniz?Merak ediyorum belki babamı kandırırsam Tongue alcammBig GrinBig Grin
O ne la Big Grin
Araştırdım hav hav mış obaaaaa obaaaaa
(08-19-2010 12:00 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]O ne la Big Grin

Senin var mı? köpek ya da herhangi bir hayvan Big Grin
(08-19-2010 12:04 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]

bizim serverda sayısızca var ama kendim beslemiyorum hem korkarım ben Tongueobaaaaaobaaaaa
(08-19-2010 12:05 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]
(08-19-2010 12:04 PM)gagavision Yazılan: [ -> ]

bizim serverda sayısızca var ama kendim beslemiyorum hem korkarım ben Tongueobaaaaaobaaaaa

Hhehehe Big Grin bizim balıklarımız vardı 15 tane falan nerde oldukjlarını bilmiyorum ama bildiğim tek şey hepsinin tuvaletten gittikleri Tongue
O köpek türleri çok sevimli ve sürekli oyun isterler. Komuşmun var. Çok tatlıcıktırlar. Ama illa da köpek istiyorum diyorsan sana Labrador öneririm. Ama onunda kötü yanı evin önünden geçen her yabancıya havlar.
(08-19-2010 12:15 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]O köpek türleri çok sevimli ve sürekli oyun isterler. Komuşmun var. Çok tatlıcıktırlar. Ama illa da köpek istiyorum diyorsan sana Labrador öneririm. Ama onunda kötü yanı evin önünden geçen her yabancıya havlar.

Ben küçk sevimli istiyorum yani köpek duygusunu almak Smile
tamam işte bunlar tam senin istediğini türdür. Neredeyse bir bebek gibi uysallar ve sürekli oyun iserler ama tüylerine biraz dikkat et.
[Resim: 961a57b4d6.jpg]

O zaman al sana sevimli köpek Big Grin
Referans Adresler