Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR & XgameTR Olimpiyatları Final Ödüller
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

http://www.xgametr.com sponsorluğundaki WarrockTR & XgameTR Olimpiyatları mükemmel bir finalle son bulmuştur.10.Eventimizde Odysey haritasında su baloncukları ile Voleybol savaşı yaptık.Uzun ve zorlu bir yarışma oldu.

10 Event Sonunda Puanları Toplamı Ödülleri Kazananlar :

1. - xru1nx = 8 Puan Gold Premium
2. - aycan ( coldfire ) = 7 Puan Silver Premium
3. - koncerto = 6 Puan Bronze Premium

NOT: Ayrıca 10.Event Fireball 1. ncashooter 400 G1 Kazandı

Bu ödül kazanan kişiler bana ulaşsın.

[Resim: screenshot019ye.th.jpg][attachment=2970]
güzel oyundu Smile
10 eventtede emeği gecen herkeze teşekkur ederim.Gerçekten butun eventlerden zevk aldım bu eventte biraz şans yanımda olunca 1 puan almayı basardım ve 1. oldum.Tüm WarrockTR ailesine teşekkürler...
(08-18-2010 10:34 PM)xru1nx Yazılan: [ -> ]10 eventtede emeği gecen herkeze teşekkur ederim.Gerçekten butun eventlerden zevk aldım bu eventte biraz şans yanımda olunca 1 puan almayı basardım ve 1. oldum.Tüm WarrockTR ailesine teşekkürler...

Premium'unu hediye etmeyi düşünür müsün ?
(08-18-2010 10:30 PM)ncashooter Yazılan: [ -> ]güzel oyundu Smile

400 G1 i alınca herkese güzel olur. Big Grin
Güzel bi olimpiyat oldu son evente girseydim belki 1.lik benim olabilirdi herşey için teşekkürler Smile
(08-18-2010 10:36 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-18-2010 10:34 PM)xru1nx Yazılan: [ -> ]10 eventtede emeği gecen herkeze teşekkur ederim.Gerçekten butun eventlerden zevk aldım bu eventte biraz şans yanımda olunca 1 puan almayı basardım ve 1. oldum.Tüm WarrockTR ailesine teşekkürler...

Premium'unu hediye etmeyi düşünür müsün ?

k.bakma banada lazım 6gun kaldı premıum bıtıcek bunu yuklıcemSad
Herkes güle güle kullansın ödüllerini Tongue
Hayırlı olsun kazanan arkadaşlara.
kazanan arakadaşlara tebrikler ^^
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler