Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: burnkinq ve xm0nster55
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar bugün bir arkadaşın çarına girdim etrafa bakıyım dedim girdim cpa odasına.baktım hack var karşıda atın dedim neymiş y tuşu bozukmuş
[Resim: screenshot198x.jpg]
[Resim: screenshot199k.jpg]
[Resim: screenshot200y.jpg]
[Resim: screenshot201.jpg]

anladığım kadarıyla cpa onların odasını almış bunun yüzündende hacki atmıyor
şimdi vereceğim ssten benim anlamadığım şey niye ''size oyun yok diyor''
acaba bu hackte onlardan mı ve asıl çarı ney?

[Resim: screenshot202.jpg]

neyse o kişinin asıl çarının bulunması imkansız biliyorum ama ben yinede arayacağım acaba kimmiş!birinden şüpheleniyorum bazı kişilerde teyit etti bunu fakat ismini söylemeceğim burda..
Birşeyler olduğuna eminim(:
Y tuşu mu bozukmuş. Smile

Haha! Yalanın daniskası.
Bunu kanıtlayamazsın fakat şunu söyliyim bu xm0nster55 ve tayfası bunlardan uzak dur.

TaTy

Bu benim kişisel görüşümdür ; anarşi clanı ve freak clanı yani xmonster kişilerle OPS veya clan maçı yapmayın hacktirler söylemesi benden.

Kimse görüşümü değiştiremez veya yargılayamaz.
(01-27-2010 01:29 AM)bestblack Yazılan: [ -> ]Bu benim kişisel görüşümdür ; anarşi clanı ve freak clanı yani xmonster kişilerle OPS veya clan maçı yapmayın hacktirler söylemesi benden.

Kimse görüşümü değiştiremez veya yargılayamaz.

kesinlikle doğrusun şimdi o ismi vermek istemiyorum ama hackin gerçek çarının ismi kesin gibi bir şey fakat somut kanıt yokSad
Şu Hack'lerden bir türlü kurtulamadık zaten Sad Angry
Anlıyamıyorum Bu Hackden Ne Anlıyorlar Ss.gif
Oyundaki hackerın onlardan olduğunu anlamanın 2 yolu var.

1-) Y tusu yok yazıyor ama Y yok derken ayıptır sorması T tuşunamı basıyor ? ? Y tusu yok diyor ama Y tusuna basarak bu mesajı yazıyor Big Grin Big Grin

2-) http://ops.warrock.net/showprofile.aspx?p=580517 Sanırım Clan geçmişi yeterince açıklayıcı olaraktır FA Clanının Hack yaptığına.
(01-27-2010 01:56 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Oyundaki hackerın onlardan olduğunu anlamanın 2 yolu var.

1-) Y tusu yok yazıyor ama Y yok derken ayıptır sorması T tuşunamı basıyor ? ? Y tusu yok diyor ama Y tusuna basarak bu mesajı yazıyor Big Grin Big Grin

2-) http://ops.warrock.net/showprofile.aspx?p=580517 Sanırım Clan geçmişi yeterince açıklayıcı olaraktır FA Clanının Hack yaptığına.

Zuhaha Turgay nerden görüyon bu ince ayrıntıları süper ya Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler