Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeniden hack oldum.. Yazıklar olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yeniden hack oldum oyun oynanmaya gelmiyor gerçekten.. İşten iftar için eve geldim 10dk oyun oynuyalım dedim ve sonuç ortada bana hack diyenler kendilerinden utansın.. Hala dahada hack olduğumu iddia eden var ise tw vereyim baksın.. TW konusunda şimdi silmiştir geri almıştır format atmıştır gibi yorumlar yapacaksanız baktıktan sonra yapın..

Odadan kickleyen ise 1 lwl ezik bir adam sağ altta gözüküyor aynı takımdakiler 11-1 m24 show yaparken odadan atılmak böyle bir duygu

[Resim: screenshot065o.jpg]
[Resim: screenshot067q.jpg]
Oyunu çok iyi bilenler nedense bu aralar hep düşük level charlarla oynuyor? Sorunca işte 30 lvl 40 lvl charım var diye cevap veriyorlar. Hack olayı bitirdi bence oyunu.
Aynı durumdayız dostum.
bencede normal sadece silah hilesi olcaktı en fazla
At izi it izine karıştı kim hack kim değil belli değil...Kardeş cevap verme bölelere.!
(08-18-2010 09:42 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]At izi it izine karıştı kim hack kim değil belli değil...Kardeş cevap verme bölelere.!

WoW Bu kadar Çok İyi Özetlene bilinirdi
Oyuncu lar zaten paronayak olmuş Kaliteli Oyuncu lar var fekat karıştırılabiliniyor Bu da Oyuncuları WarRock tan soğutuyor
zor olay Smile
(08-18-2010 09:24 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Oyunu çok iyi bilenler nedense bu aralar hep düşük level charlarla oynuyor? Sorunca işte 30 lvl 40 lvl charım var diye cevap veriyorlar. Hack olayı bitirdi bence oyunu.

bence olayın bunlarla alakası yok ben arkadasıma aldığım 27 lewel lik karakteri kasıyorum (FARATEN) hack diyorlar deli oluyorum bende mecbu vurguluyorum fakat ben hackmiyim ?? asla bence bu işi sadece ufaklık lar ve kotu oynamayı kendıne yedıremeyenler yapıor Wink
Hack olmayan kaldımı 15 üzeri kill yap hemen hacksin zaten oyuna yeni başlayanlar bişeyden anlamadığı için odalardan atılıyoruz Angry
2 adam vursan hemen hack muamelesi görüyorsun zaten en iyisi +21 odalar adamlar çıtını çıkarmıyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler