Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Orada hiç kız var mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Oyunda tanıdığınız yada gördüğünüz hiç kız varmı ?
Benim bikaç tane var Smile
1 kuzenim oyunu ikibuçuk seneye yakındır oynuyor hala 6lw Smile bize her geldiğinde oynuyor çünkü Smile nicki kebap448 ve oyunda bikere kabapcii yi gördü bana dediki bak murat ismimi çalmış dedi Big Grin
2 pembe abla . Bir zamanlar onun klanındaydım güzel günlerdi Smile ladyh3ll ve mrscrow olması lazım nikleri
3 üniversiteye giden biri vardı niki spaycafe2 , sonra oyunu bıraktı abisne verdi çarını sanırım .) ilk oyuna başladığım zamanlar p90ı vardı , bendede olmasını çok isterdim Smile
4 ) Bu abla baya büyük 28 yaşlarında evli 2 çocuklu Smile nikini vermemi istemiyor . Onunlada oyunda baya zaman geçirmişliğimiz var
evet var. delihatuun eda abla Smile kocası turk4rmy burak abi benim tanıdıgım eda abla (delihatuun)
Ben de bir ara bir kızla arkadaş olmuştum oynuyordum Big Grin
Bende Hayal Meyal Bir Tane Hatırlıyorum Spaycafe2 Big Grin
Arkadaşımın sevgilisi var candydem0n bide benim arkadaşım var literat3
Benim hatuna da öğretmeye çalıştım da sarmıyor onu Big Grin Yoksa kastıracaktım ^^
quiet4voit te oynayan merve vardı nubdu baska cok varda nıck Vermek istemiyorum totos.gif

Sherlock

Almanya'dan çok kız var .

Agent1nowa.
ben daha hiiiç karşılaşmadım Big Grin erkeklerle daha ii ya Big Grin en azından tokezliince öküz fln die biliyosun Big Grin
Cok kız varda belli etmiyorlar.ts de sesleri komedi oluyor.ama artık girmiyorlar SmileSmile
Referans Adresler