İlk SS'de l3omrusher 'in Pinge Dikkat. Kendisi henüz çocuktur ve Geçen gün maçtan sonra TS gelip küfür etmiştir. (Yaşı 12-13 )
İkinci SS .. Justw1shed'in hack oldugunu düşündüm TW istedim.. justw1shed TeamWiever'de virüs oldugunu söyledi

Pc sine zarar veriyomuş

Bu da yeni taktik

. Ancak şirket bilgisayarında Oyun var . ve babası TeamWievera izin vermiyor çok ilginç

.. Yorum sizin.

Komedi adamlar biz 2 miz tw veriorz adamlar vercez diyolar Snra bir bahane

babam kızıyo tw açmama virüs kapıyo pc en sonunda l3omrush3r ts gelmesini söylüyorum bana çocuk diyor ts veremiyor

Odayı kuranda çocuk ondandır l3omrusher

Yaşım 16 17 ramazan ayında küfür etmemek için tsnize gelmedim

Ayrıca siz rakip olamazsınız bize. As kadronuzla geliniz . TW Kesinlikle vermiyoruz. Videolu Ws yaparız isterseniz

TW benim bildiğim gibide bilgisayara virüs sokabiliyor ve hacklenmelere sebep olabiliyor fakat bu milyonda 1 ihtimaller adamcağız onlemını alıyor ama

Justtan bizde süphelendik fakat tw sormadık. Gercekten tw zarar verme olasılıgı olabilir bağlanılan pclerden virüs bulasma olayı olabilir bende kıllandım şimdi

adam pc sine zarar verebilirsiniz demiş tw veriyor dememiş.ki adamın başına öyle bırşey gelmıs olabılır bendende istiyorlar verıyorum 2 kere aynı seye maruz kaldım adam bırsey bulamadımı c yı sılmeye calısıyor ama elle sılınmedıgını bılmeyecek kadar aciz ve cahil ne kadar yaparsa yapsın zaten deep freez var ama böyle dusunceler coluk cocuk ısı tabı HERZAMANKI GIBI
Kimse kimseye teamviewer vermek zorunda değil!