Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamersfirst Sorun :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Değişik Nedenlerde Hata
Veriyor Kısacası G1 Hesabıma
Ulaşamıyorum ...
Mozilladan Google Chromeden
Neyse Hepsinden Denedim victory.gif
Bu Sorun Geçicimidir Acaba Wink
Yani Premium Alsam Yükleyemem Big Grin
Bide Ban Felan Yiycem Diye Korkuyorum
Tongue
Login olamıyorsun herhalde bendede oluyorda kapatıyorum mozillayı açıyorum geçior charın ban yemz bu arada
Eger hesabın başka bir hesaba bağlı ise bağlı olduğu hesaptan giriceksin.
internet explorer dene bir de bende de sorun veriyordu opera birinin tavsiyesi üzerine explorer denedim oldu Big Grin
Mozillada açmıyor doğru explore da dene bencede
(08-17-2010 11:46 PM)l3ybjk19o3-Berk Yazılan: [ -> ]Eger hesabın başka bir hesaba bağlı ise bağlı olduğu hesaptan giriceksin.

Berk kardeşime katılıyorum eğer hesabında başka char var ise onlardan biri ana hesaptır ve onunla giriş yapma zorunluluğun bulunmaktadır yeni gelen sistemvictory.gif

TaTy

G1 Hesabında 1 den çok hesap varsa yan hesaplarla giriş yapamazsın.G1 sitesine ana G1 hesabınla giriş yapabilirsin sadece.Yan hesaplarla giriş kapatıldı.
Benim kuzenimin charı tek g1 bağlıydı. gamersfirst'den normal charın ıd pw deneyince girmiyordu. char tek g1 in ıd pw si vardı onla giriş yapabiliyor eğer seninde charın tek g1 bağlıysa g1 ıd pw girmen lazım. aksi taktirde giremezsin.
İnternet Explorerdanda Denedim Ama Olmuyor Ss.gif
Bu Charın Yan Hesabı Olduğunuda Sanmıyorum Big Grin
(08-17-2010 11:56 PM)€TO'O Yazılan: [ -> ]Benim kuzenimin charı tek g1 bağlıydı. gamersfirst'den normal charın ıd pw deneyince girmiyordu. char tek g1 in ıd pw si vardı onla giriş yapabiliyor eğer seninde charın tek g1 bağlıysa g1 ıd pw girmen lazım. aksi taktirde giremezsin.

Kardş Bunu Anlayamadım Ya Big Grin Tek Id Pw Var Benm
Chardada Bu Sorun 5 Gündür Felan Var Ss.gif
Referans Adresler