08-17-2010, 11:05 AM
Sayfalar: 1 2
08-17-2010, 11:10 AM
Allah rahmet eğlesin.
08-17-2010, 11:14 AM
Daha 2 yaşındaymışım hiçbirşey hatırlamıyorum.Ölenlerin yakınlarının başı sağolsun.
08-17-2010, 08:12 PM
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk Milleti'ne baş sağlığı dilerim.
Bilimsel gerçekleri önemsemeyerek yapı imalatını dengesiz-kuralsız-ölçüsüz bir şekilde üretenleri, bu haksızlığa suskun kalan denetçileri, 'gözünü para bürümüş' fırsatçıları, binlerce masum insanımızın ölümüne neden olan insafsız ve vicdansız bireyleri Allah'a havale ediyorum.
Bilimsel gerçekleri önemsemeyerek yapı imalatını dengesiz-kuralsız-ölçüsüz bir şekilde üretenleri, bu haksızlığa suskun kalan denetçileri, 'gözünü para bürümüş' fırsatçıları, binlerce masum insanımızın ölümüne neden olan insafsız ve vicdansız bireyleri Allah'a havale ediyorum.
TaTy
08-17-2010, 08:47 PM
(08-17-2010 01:24 AM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]Tüm hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesinWarrockTR Olarak Önemli olayları ve Günleri mümkün olabildiğince duyurmaya çalışıyoruz.
Duyuru kısmı için teşekkürler
(08-17-2010 08:12 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk Milleti'ne baş sağlığı dilerim.
Sayfalar: 1 2