Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 17 Ağustos 1999
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Allahtan ölenlere rahmet yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyorum. Böyle büyük bir acının bir daha yaşanmamasını umuyorum
Allah rahmet eğlesin.
Daha 2 yaşındaymışım hiçbirşey hatırlamıyorum.Ölenlerin yakınlarının başı sağolsun.
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk Milleti'ne baş sağlığı dilerim.

Bilimsel gerçekleri önemsemeyerek yapı imalatını dengesiz-kuralsız-ölçüsüz bir şekilde üretenleri, bu haksızlığa suskun kalan denetçileri, 'gözünü para bürümüş' fırsatçıları, binlerce masum insanımızın ölümüne neden olan insafsız ve vicdansız bireyleri Allah'a havale ediyorum.

TaTy

(08-17-2010 01:24 AM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]Tüm hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin Sad
Duyuru kısmı için teşekkürler
WarrockTR Olarak Önemli olayları ve Günleri mümkün olabildiğince duyurmaya çalışıyoruz.

(08-17-2010 08:12 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Yüce Türk Milleti'ne baş sağlığı dilerim.

Bilimsel gerçekleri önemsemeyerek yapı imalatını dengesiz-kuralsız-ölçüsüz bir şekilde üretenleri, bu haksızlığa suskun kalan denetçileri, 'gözünü para bürümüş' fırsatçıları, binlerce masum insanımızın ölümüne neden olan insafsız ve vicdansız bireyleri Allah'a havale ediyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler