Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hacklerin hepsinin fotosunu koycam ama umursayan admin madmin yokki boşuna koyuyoz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-16-2010 05:12 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]
(08-16-2010 05:01 PM)opusxx Yazılan: [ -> ]Adminler umursumuyorki teki arkadaşım 2 tane hack ın videosunu koymuş adamlar onla ilgilenmio gidip bi admin in imzasını konuşuorm045.gif

Dur kardeşim banlıyorum.Az kaldı beyfendi

TongueWink
BANA KALIRSA SEN DERDİNİ GAMERSFİRSTE ANLAT
zaten hack ssleriyle banlanmıyo hackler videoda adminler gayet iyi ilgileniyor
Adam Forumla Oyunu Karıştırdı Hemşerim Admnler İlerdeeee Big Grin
Hhehehe! İnan sadece gülebilirim.....Sen bütün bulduğun hackerlerı buraya koyarsa site çökerr TongueTongue Big GrinBig Grin
Ticket atcan Ticket Big Grin
Ben de sizin forumda admin olduğunuzu biliorum ama bari bir adam foto koyunca bari cok farklı birşeyden acılan konuda konuşmayın en azından ticket atabilirsiniz
ARTİST
(08-16-2010 11:28 PM)graham59 Yazılan: [ -> ]zaten hack ssleriyle banlanmıyo hackler videoda adminler gayet iyi ilgileniyor

İlgileniolarmı görün bakın ben burda adminin adını yazmasam umursayan olmicak
(08-16-2010 11:28 PM)graham59 Yazılan: [ -> ]zaten hack ssleriyle banlanmıyo hackler videoda adminler gayet iyi ilgileniyor

İlgileniolarmı görün bakın ben burda adminin adını yazmasam umursayan olmicak
ilgilenirler dostum rahat oll ...
Ss koyduğun zaman pek bir işe yaramıyor K2'de video almanı öneririm victory.gif
ispiyor bolumu diyor kimin hack oldugunu burada acıga cıkarıp sonra odalara almıyoruz.warrocktr mi banlasın hackleri alla alla Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler