Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ne Zamandan Beri Merak Ettiğim Bir Şey
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Şunu size sormak istiyorum size saçma gelebilir ancak merak ediyorum.

Son zamanlarda bazı harfler küçük yazılması gereken halde büyük yazılıyor.

ÖRN: "SeLam", "NabeR" vs vs.

Bu harflerin büyük yazılışlarının sebebi ne, cümleyi iğrenç hale getirmek mi kelimenin iğrenç görünmesini sağlamak mı? Ne yani bunu bana biri açıklarsa çok sevineceğim.

Bu konu benim için epey rahatsızlık verici sizin için ne düzeyde onu bilemem ama öyle yazanları gördükçe sinir oluyorum.

Bunun neden böyle yazıldığını bana biri izah etsin lütfen...

İyi forumlar!
Nedeni şu Ege ; kendini herkesten farklı zanneden,yazılarını böyle yazdığında havalı olacağını düşünen,bir kaç IQ yoksunu kişinin kendini gösterme çabası Wink
(08-16-2010 01:56 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Nedeni şu Ege ; kendini herkesten farklı zanneden,yazılarını böyle yazdığında havalı olacağını düşünen,bir kaç IQ yoksunu kişinin kendini gösterme çabası Wink

Arkadaş çok güzel açıklamış Smile Daha havalı gözükmek için öyle yazılıyor.
Türkçeyi katletmeye çalışan dil katilleri. Ss.gif
(08-16-2010 01:59 PM)PiiZ Yazılan: [ -> ]Türkçeyi katletmeye çalışan dil katilleri. Ss.gif

Evet aynen öyle kardeşim.Çok saçma bir şey yani ne anlamı var sanki bununSs.gif
dikkat çekmenin başka yolları da var.
(08-16-2010 01:56 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Nedeni şu Ege ; kendini herkesten farklı zanneden,yazılarını böyle yazdığında havalı olacağını düşünen,bir kaç IQ yoksunu kişinin kendini gösterme çabası Wink
Tebrike layık bir yorum.
Aslında bu konu'yu tam zamanında açtın.
Şimdi dilimiz öyle güzel bir dil ki...Ama birçok kişi arkadaşımızın dediği gibi "havalı" kendini "FARKLI" gören gibileri dilimizi bozuyor.
Bir çok yerli dizi (yani kitle iletişim araçları) yanlış örnek oluyor...VE BUNLARA ÖZENEN İNSANLAR...
Dilimizi bozan bunlar malesef...Ben bu ülkenin ilerisini düşünemiyoruum...

Sherlock

EvEt ÇoK haKLıSınıZ totos.gif
(08-16-2010 05:38 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]EvEt ÇoK haKLıSınıZ totos.gif
Öfff Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler